Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę "programistą"

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem początkującym koderem, programistą bym się nie nazwał, natomiast jestem na wystarczającym poziomie, by pisać plugin'y oparte o Bukkit API, NMS'a - niestety na obecne stadium niezbyt pewnie się czuje jeżeli chodzi o BungeeCord'a, więc on odpada, natomiast podejmę sie jak najbardziej całej reszty wszelakich pluginów.

Czy coś sensownego już napisałeś, czym mógłbyś się pochwalić? 

Jestem skromną osobą, nie widzie sensu by się chwalić, pokazywać dotychczasowe prace. Prosta sprawa, dostaje zlecenie, pisze, po zakończeniu danego projektu następuje transakcja - niestety, jedynie przelew a w najlepszym wypadku PaySafeCard.

Wiem, że zbytnio się nie rozpisałem, ale lepiej zwięźle niżeli dużo-tekstu który jest nietreściwy,

Wstępny kontakt: PW, forum

Opublikowano

Lel, po pierwsze handel w poście to chyba nie ten dział kumplu. A po drugie piszesz strasznie chaotycznie, jeśli tak samo wygląda pisanie przez ciebie pluginów to może jednak warto się 2 razy zastanowić ;3

Opublikowano

Lel, po pierwsze handel w poście to chyba nie ten dział kumplu. A po drugie piszesz strasznie chaotycznie, jeśli tak samo wygląda pisanie przez ciebie pluginów to może jednak warto się 2 razy zastanowić ;3

Przecież nie napisał konkretnej ceny, od tego jest ten dział, nikt ci nie pomoże za darmo...

Poza tym, jeżeli jestes początkującym - ucz się. Ale nie rób tego za pieniądze, bo płacić za (za przeproszeniem) gówno od newbie to trochę słabo :/

Szczególnie że w PaySafeCard, czemu nie PayPal? ;_;  

Raczej nie polecałbym.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Przeklejka z regulaminu :

• Na MPCforum obowiązuje zakaz handlu, wliczając prośby i darmowe oferty kont, poza wyznaczonymi działami. Kara: 10 punktów ostrzeżeń oraz zawieszenie konta na 7 dni.

Natomiast dział jest od współpracy przy serwerze jak sama nazwa wskazuje a nie płatnej pomocy stworzenia go.

Opublikowano

,, Początkującym koderem '' nie rozumiem co za problem napisać plugin do srajkrafta, szczególnie gdy wystarczy trochę czasu :)

I ta płatność.. Może zacznijmy inaczej, jakie pluginy napisałeś? :)

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Przeklejka z regulaminu :

• Na MPCforum obowiązuje zakaz handlu, wliczając prośby i darmowe oferty kont, poza wyznaczonymi działami. Kara: 10 punktów ostrzeżeń oraz zawieszenie konta na 7 dni.

Natomiast dział jest od współpracy przy serwerze jak sama nazwa wskazuje a nie płatnej pomocy stworzenia go.

Jest to dozwolone.

W tym dziale dozwolone są oferty handlowe, jednak nie mogą one uwzględniać konkretnych cen

Każde kolejne posty, odbiegające od tematu będą karane.

Opublikowano

,, Początkującym koderem '' nie rozumiem co za problem napisać plugin do srajkrafta, szczególnie gdy wystarczy trochę czasu :)

Napisz sektory, pod to oczywiscie synchronizowane toolsy, gildie, i logowanie.

Jeżeli nie siedzisz w tym od długiego czasu, nie znasz się na BungeeCordzie, pakietach, netty to tego za c***a nie zrobisz.

No ale skoro nie ma problemu, to czemu nie napiszesz? Wiele osób na pewno takie pluginy przyjmie ;)

@antyBiter.

Nie polecam, początkujący i niestety płatnosc tylko w PaySafeCard/przelew. 

Opublikowano

Jeżeli nie siedzisz w tym od długiego czasu, nie znasz się na BungeeCordzie, pakietach, netty to tego za c***a nie zrobisz.

No ale skoro nie ma problemu, to czemu nie napiszesz? Wiele osób na pewno takie pluginy przyjmie ;)

@antyBiter.

Polecić czy też nie polecić raczej mnie nie możesz, zwłaszcza wygłaszać jakiejkolwiek opinii, skoro nie widziałeś ni jednego source code'a należącego do mnie, prawda? 

Każdy kiedyś był początkującym, nic w tym złego nie ma, dla pełnej jasności - nie jestem początkujący w Javie (jako ogół), lecz początkujący jako zleceniobiorca, poza tym uważam że lepiej mówić o sobie per początkujący niżeli programista który napisał coś na poziomie komendy /help

Co do form płatności, to raczej da sie je przeboleć, co za problem kupić PSC będąc w sklepie po czipsy etc :P

Opublikowano

@antyBiter.

Polecić czy też nie polecić raczej mnie nie możesz, zwłaszcza wygłaszać jakiejkolwiek opinii, skoro nie widziałeś ni jednego source code'a należącego do mnie, prawda? 

Każdy kiedyś był początkującym, nic w tym złego nie ma, dla pełnej jasności - nie jestem początkujący w Javie (jako ogół), lecz początkujący jako zleceniobiorca, poza tym uważam że lepiej mówić o sobie per początkujący niżeli programista który napisał coś na poziomie komendy /help

Co do form płatności, to raczej da sie je przeboleć, co za problem kupić PSC będąc w sklepie po czipsy etc :P

Jak mógł widzieć twojego source code'a jeżeli go nie udostępniłeś (logika...) a tak wgl. skąd możemy wiedzieć jakie masz umiejętności, a jeżeli napiszesz że jesteś ,, ogarnięty '' to skąd możemy wiedzieć że nie wciśniesz nam jakiegoś za przeproszeniem gówna a nie kodu?

Co to za problem zrobić przelew zamiast iść do sklepu?

Opublikowano

@antyBiter.

O ile masz +13 lat to przecież możesz założyć konto dla niepełnoletnich w banku... wiele banków oferuje cos takiego. 

Może niektórzy się nie pasą czipsami, co? :D A tak na serio, psc jest bardzo niewygodne, ma duże prowizje i ciężko go dostać. (Nie w każdym sklepie on jest).

Przelew to parę kliknięć, pomysl nad tym.

@antybiter

Nie udostępniłes zadnego kodu sprawdzajacego twoje umiejetnosci, wiec moge cie oceniac po samej prezentacji. i nie polecam na razie.

Opublikowano

Hmmm, jak to pewna osoba mi mówiła "OSOBY KTÓRE ZACZYNAJĄ MYŚLĄ, ŻE COŚ POTRAFIĄ I WYSOKO SIĘ CENIĄ"

Z tobą pewnie też tak jest, a tym bardziej, że nie pokazałeś co potrafisz. 

Opublikowano

refresh, zapraszam, nie ma czego się obawiać :) (chyba) - Skype: Ramewn3323

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...