Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję doświadczonej administracji na serwer!

mat_men

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym otworzyć serwer EASYHC

poszukuję:

» Administratorow - pomoc przy tworzeniu serwera

» Budowniczych - budowanie spawnu

» Helperów/Pomocników - pomoc przy banowaniu cheaterów, sprawdzanie

» Sponsorów - pomoc przy oplaceniu serwera

» ChatModeratorow - pilnowanie chatu

» YouTuber/Streamer - pomoc przy reklamowaniu serwera NAJBARDZIEJ!

Aha i wymagam przynajmniej 15 lat, jesli masz 10 lat to nawet nie pisz...

Kontakt: prywatna wiadomość, post pod tematem oraz  skype: "kacper.kosa3"

Opublikowano

Witam, posiadam doświadczenie w pluginach i w ich konfiguracji, mogę nawet ci zaproponować współprace na naszym serwerze TeamSpeak 3.

Pozdrawiam,
Marek Buczyński.

blaze_logo.png

Opublikowano

Najpierw to ty powinieneś dorosnąć...

Chciałem zostać Pomocnikiem, napisałem na skype. Użytkownik dodał mnie, ale gdy nie odebrałem na skype z własnych powodów - usunął mnie z znajomych. Dołączyłem do rozmowy, usłyszałem 2 osoby, które tam były. Brak mutacji świadczy o tym, że to jeszcze dzieci, więc serwera nie postawią, nawet z sponsorem. 

Nie polecam pracy z nimi, bo na pewno szybko się zakończy niż rozmowa z nimi na skype.

Opublikowano

jeśli szukasz kogoś doświadczonego to sam reprezentuj jakiś poziom

twoje serwery były tak spierdolone brzydko mówiąc, że szkoda gadać

Opublikowano

Najpierw to ty powinieneś dorosnąć...

Chciałem zostać Pomocnikiem, napisałem na skype. Użytkownik dodał mnie, ale gdy nie odebrałem na skype z własnych powodów - usunął mnie z znajomych. Dołączyłem do rozmowy, usłyszałem 2 osoby, które tam były. Brak mutacji świadczy o tym, że to jeszcze dzieci, więc serwera nie postawią, nawet z sponsorem. 

Nie polecam pracy z nimi, bo na pewno szybko się zakończy niż rozmowa z nimi na skype.

Przepraszam bardzo ale z komunikatora skype korzysta też mój brat i tom mógł odebrać pod moją nie obecność ja jestem przeważnie od 17 na skype. 

Opublikowano

Mógł bym więcej informacji o serwerze :)

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

Opublikowano

@.happi.

Zebys ty swoja osoba chociaz jakis poziom reprezentowal.

@ mat_men

To Ty daej bawisz sie w klocki ;D? 

@topic (nie wiem kto w moderacji wiec uwazam)

Zglos sie do mnie napisze Ci plugify!!!

Opublikowano

@.happi.

Zebys ty swoja osoba chociaz jakis poziom reprezentowal.

@ mat_men

To Ty daej bawisz sie w klocki ;D? 

@topic (nie wiem kto w moderacji wiec uwazam)

Zglos sie do mnie napisze Ci plugify!!!

@OtekPlay Ahh wiem jestem za stary na to ale jak trzeba to trzeba :D Za dużo wyjebałem już hajsu.

Opublikowano

Witam. Nie zalecam użytkownika z powodu ataków DDoS na mój router, ja mu doradzam, on wnerwia sie na mnie + banuje permanetnie na TS za nic...
Serwer napewno nie wypali jeżeli będziecie tak DDoSować innych ludzi...
Będzie dzisiaj od naszej ekipy jednak dużo hejtu na was, na starcie serwera ;)
Zalecam lepiej sie chronić ;)
Nie polecam mat_men'a oraz jego kolegi, mam nawet nagranie od jakiego typka wziął pliki serwerowe ;)
Pozdrawiam
Marek Buczyński.

blaze_logo.png

Opublikowano

Witam. Nie zalecam użytkownika z powodu ataków DDoS na mój router, ja mu doradzam, on wnerwia sie na mnie + banuje permanetnie na TS za nic...

Nie polecam mat_men'a oraz jego kolegi, mam nawet nagranie od jakiego typka wziął pliki serwerowe ;)

Pozdrawiam

Ziomek masz z 13 lat wbiłeś powiedziałeś co tak biednie ts wygląda czemu mbot'a nie ma potem gadasz mi bzdury że potrafisz ogarnać mbot'a i potrafisz ogólnie wszystko. Po jakiś 5 min dostałeś sam ataki ddos i zaczołeś napierdalać do mnie że ja cię ddosuje i mój kolega po czym się wkurwiłem bo nie ddosuje ludzi po za tym jest to karalne w Polsce i tak się skończyła twoja przygoda na moim teamspeak3. Napisałem to jak napisałem ponieważ nie będę tracił czasu na "pionka" (13 latka który mówi że wszystko potrafi) W temacie jest napisane cytuję "Aha i wymagam przynajmniej 15 lat, jesli masz 10 lat to nawet nie pisz..." a ty miałeś 13

Opublikowano

Pozdrawiam

Ziomek masz z 13 lat wbiłeś powiedziałeś co tak biednie ts wygląda czemu mbot'a nie ma potem gadasz mi bzdury że potrafisz ogarnać mbot'a i potrafisz ogólnie wszystko. Po jakiś 5 min dostałeś sam ataki ddos i zaczołeś napierdalać do mnie że ja cię ddosuje i mój kolega po czym się wkurwiłem bo nie ddosuje ludzi po za tym jest to karalne w Polsce i tak się skończyła twoja przygoda na moim teamspeak3. Napisałem to jak napisałem ponieważ nie będę tracił czasu na "pionka" (13 latka który mówi że wszystko potrafi) W temacie jest napisane cytuję "Aha i wymagam przynajmniej 15 lat, jesli masz 10 lat to nawet nie pisz..." a ty miałeś 13

Odpowiesz na PW w sprawie serwa.. ? 

Pomoglem ;3?

LIKE

Opublikowano

Pozdrawiam

Odpowiesz na PW w sprawie serwa.. ? 

Daj mi chwilę dopiero wróciłem z "enduro" xD

Opublikowano

Pozdrawiam

Marek Buczyński.

Cześć, ja jestem tym "kolegą"... mat_men już się na twój temat wypowiedział, to teraz moja kolej...

Wbiłeś na ts'a, że potrzebujesz porozmawiać z mat_men'em ale twoja wypowiedź zakończyła się tylko na krytyce o naszym ts'ie i minecraftcie...

Nie podobało Ci się, że "mamy" źle ogarniętego mBota, i że nam pomożesz, chociaż mat_men mówił Ci że nie potrzebuje nikogo do ts'a, ponieważ ma już ludzi, a poszukuje jedynie kogoś na serwer minecraft'a, potem się przyczepiłeś że nie jest włączony serwer, a mat_men Ci wszystko wytłumaczył...(jak widać chyba nie zrozumiałeś) Potem się przyczepiłeś do tego, że Cię ddosujemy (dziwię się że wiesz co to jest, ale dobra..) I pomijając już to że jest to w Polsce (i w prawie całej Europie) zakazane, to nie jesteśmy gimbusami, którzy bez powodu (i z powodem bo jest to zakazane..., chociaż tutaj nie mieliśmy powodu) ddosują. 

A co do paczki serwerowej, to tylko wspomniałem, że taką znalazłem ale nie mówiłem nic żebyśmy ją wykorzystali, ponieważ mamy lepsze pluginy niż jakieś tam z netu..

Pozdrawiam, ToNieChciejGrac aka DurGaV

Opublikowano

Napisałem ci na skype, czekam na odzew.

Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc)

▄ . ► KONTAKT .
Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW)

►Skype: smith.polska

Opublikowano

Jakby jakaś administracja była na ts'ie :D 

Pomoglem ;3?

LIKE

Opublikowano

Już jestem, przepraszam byłem na innym kanale i nie patrzyłem się na ts ;/

Już nie ważne ;c I tak sie nie dostałem ;p 

Pomoglem ;3?

LIKE

Opublikowano

Jeżeli projekt nadal kontynuowany to proszę o informacje na PW (dotyczące serwera i aktualności projektu)

Chciałbym się zgłosić na stanowisko Administratora, Wiek 15.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...