Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem blokadę Overwatch

Viegee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !!

Dostałem w nocy blokade Overwatch i mam kilka pytań:

1. Można się od tego jakoś odwołać ?

2. Ile ona trwa ?

Opublikowano

Jak cheatowałeś, to perm ban, a jeżeli utrudniałeś grę innym, to ban na 30 dni. Nie ma próby odwołania się za cheaty i za griefing. Słuszna blokada. 

Opublikowano

Jak błędny OV, to blokada się zdejmie po kilku godzinach. Jak nie, to czitowałeś, proste. 

Opublikowano

Nie kłam. Nie ma banów za nic. Jesteś cheaterem i tyle. Za dwa skany nikt perma nie dostał. Raz jebłem 5 głów przez ścianę i jakoś bana nie mam.

Nie da się odwołać, ban jest słuszny.

Opublikowano

Ludzie od OV są nie omylni! To jest duza grupa osób którzy oceniają bezstronnie.

Opublikowano

Widzę że sami specy.

Nie kłam. Nie ma banów za nic. Jesteś cheaterem i tyle

Overwatcha dostaje sie nie tylko za DOBRĄ GRE.

Z tego co mi wiadomo możesz się odwołać od OV.

Overwatch to nie VAC. :O

Opublikowano

Co nie zmienia, że większość plebsów nie potrafi się kryć i dostają OV, a za tym idzie potem płacz. 

Opublikowano

Widzę że sami specy.

Overwatcha dostaje sie nie tylko za DOBRĄ GRE.

Z tego co mi wiadomo możesz się odwołać od OV.

Overwatch to nie VAC. :O

Specu nie da się odwołać od OW. OW tak samo jest nieomylne. Dostajesz OW - jesteś cheaterem.

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować się odwołać, ale trochę to potrwa zanim otrzymasz odpowiedź, mnie ciekawi jedna sprawa jak osoba która ogląda zatwierdzone overwatche przez graczy może mieć pewność że ktoś ma wallhacka? skoro ten ktoś może udawać głupiego: skanować ściany oraz wylatywać z prefirem?

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować się odwołać, ale trochę to potrwa zanim otrzymasz odpowiedź, mnie ciekawi jedna sprawa jak osoba która ogląda zatwierdzone overwatche przez graczy może mieć pewność że ktoś ma wallhacka? skoro ten ktoś może udawać głupiego: skanować ściany oraz wylatywać z prefirem?

Widać, że nigdy nie miałeś dostępu do overwatcha... To jest tak oczywiste, że szkoda gadać. Pooglądaj sobie OW np. Izaka, czy Shrouda, czy Nicka.

Nie da się odwołać od OW, bo musiałby pewnie dostarczyć dema wszystkich swoich meczy, a nikt by w życiu tego nie oglądał. Nie da się od odwołać i tyle.

Opublikowano

Nie kłam. Nie ma banów za nic. Jesteś cheaterem i tyle. Za dwa skany nikt perma nie dostał. Raz jebłem 5 głów przez ścianę i jakoś bana nie mam.

Scream dostał OV na swoim smurfie, gdzie robił po 50 parę fragów na mecz one-tapami. 

Więcej, nawet mój znajomy z globala który w csie spędził 7 lat, grając przeciwko silverom też któregoś razu po wejściu na konto dowiedział się że ma OV :D

Tak więc jak najbardziej można się odwołać. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Scream dostał OV na swoim smurfie, gdzie robił po 50 parę fragów na mecz one-tapami. 

Czekałem aż ktoś to napisze xD. Jakiś kolwaki z jakimś orzełkiem nie tapuje cały mecz w głowy jak na aimbocie, a prosi mają ugadane z Valve, że im ściągają OW jak dostaną : ). Zresztą.. czy ty miałeś kiedyś dostęp do OW? Cheaty są mega proste do wykrycia, od razu widać czy osoba cheatuje, czy nie- po zachowaniu. Najłatwiejsze do wykrycia są wallhacki, radar cheaty, BH skrypty, no-recoile i aimboty.

Twój znajomy cheatował na silverach.

Nie można się odwołać. Nie ma takiej informacji. Musieliby oglądać wszystkie twoje mecze, a nikt nie będzie tracił czasu na jakiegoś randoma, który i tak na 100% cheatował.

Jedyne to MÓGŁBY próbować to ktoś z rangą S na ESEA albo osoba z FPL, ale wątpię.

NIGDY nie było przypadku unbanu gracza, który otrzymał OW.

Takich tematów jak ten było miliony, nie cheatujcie to nie będzie banów.

Specjalnie tak piszę.. jak ten kolo wyżej.

Opublikowano

"Czekałem aż ktoś to napisze xD. Jakiś kolwaki z jakimś orzełkiem nie tapuje cały mecz w głowy jak na aimbocie, a prosi mają ugadane z Valve, że im ściągają OW jak dostaną : )"      jak przecztalem ze maja ugadane z Valve to browarem się oplułem ze śmiechu :D

Opublikowano

"Czekałem aż ktoś to napisze xD. Jakiś kolwaki z jakimś orzełkiem nie tapuje cały mecz w głowy jak na aimbocie, a prosi mają ugadane z Valve, że im ściągają OW jak dostaną : )"      jak przecztalem ze maja ugadane z Valve to browarem się oplułem ze śmiechu :D

Przecież wystarczy, że taki ScreaM skontaktuje się z Valve przez cokolwiek i już ma UB bez jakiejkolwiek weryfikacji. 

Po za tym naucz się korzystać z forum i nie offtopuj.

Opublikowano

Taaaa czyli może bezkarnie załączyć cheata i napisać ze jest takim prosem ze samo wychodzi :D to ze komuś by ściągnęli ov bez weryfikacji to jakiś żart chyba i raczej podajesz tutaj informacje które są tylko twoimi domysłami a nie potwierdzonymi informacjami.

Opublikowano

W sumie teraz nie wiem jak to możliwe by dostać OV rozumiem kiedyś sam miałem na 2-3 ale po tym nauczyłem się grać na wspomagaczach i nigdy już żadnego bana nie dostałem chociaż i tak wszystko się sprowadza do tego że kiedyś zachcesz grać bez wspomagaczy sam wbiłem globala na własnych umiejętnościach chociaż z cheatami jest o wiele łatwiej :D 

Co do tematu jeżeli dostałeś Overwatcha to nie odwołasz się od tego ban to ban widocznie przeanalizuj swoje ostatnie demka i zobacz co tam mogło ci zagrozić a nie głupio się tłumaczysz że nie grałeś :) 

Opublikowano

Czekałem aż ktoś to napisze xD. Jakiś kolwaki z jakimś orzełkiem nie tapuje cały mecz w głowy jak na aimbocie, a prosi mają ugadane z Valve, że im ściągają OW jak dostaną : ). Zresztą.. czy ty miałeś kiedyś dostęp do OW? Cheaty są mega proste do wykrycia, od razu widać czy osoba cheatuje, czy nie- po zachowaniu. Najłatwiejsze do wykrycia są wallhacki, radar cheaty, BH skrypty, no-recoile i aimboty.

Twój znajomy cheatował na silverach.

Nie można się odwołać. Nie ma takiej informacji. Musieliby oglądać wszystkie twoje mecze, a nikt nie będzie tracił czasu na jakiegoś randoma, który i tak na 100% cheatował.

Jedyne to MÓGŁBY próbować to ktoś z rangą S na ESEA albo osoba z FPL, ale wątpię.

NIGDY nie było przypadku unbanu gracza, który otrzymał OW.

Takich tematów jak ten było miliony, nie cheatujcie to nie będzie banów.

Specjalnie tak piszę.. jak ten kolo wyżej.

Nie trzeba one-tapować całą grę, wystarczy kilka podejrzanych (fartownych) akcji i już, większość zaznaczy "Oczywisty cheater bez wątpienia" bo te cheaty - mógł mieć (ale nie musiał).

"Lekkie" aimboty, np. takie jak miał KQLY, nie są już tak łatwe do wykrycia. Oglądało go podczas wielu meczy setki tysięcy osób i nie wielu faktycznie go wśród innych prosów o cheaty oskarżało (nie licząc tej obv akcji z jumpshotem w pashe, to już było podejrzane, ale mimo cheata pewnie też był w tym fart). 

Tak, robiłem trochę overwatchow i faktycznie łatwo jest w 90% przypadków stwierdzić czy ktoś ma cheaty, czy smurf. Lecz nie zawsze. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Nie trzeba one-tapować całą grę, wystarczy kilka podejrzanych (fartownych) akcji i już, większość zaznaczy "Oczywisty cheater bez wątpienia" bo te cheaty - mógł mieć (ale nie musiał).

"Lekkie" aimboty, np. takie jak miał KQLY, nie są już tak łatwe do wykrycia. Oglądało go podczas wielu meczy setki tysięcy osób i nie wielu faktycznie go wśród innych prosów o cheaty oskarżało (nie licząc tej obv akcji z jumpshotem w pashe, to już było podejrzane, ale mimo cheata pewnie też był w tym fart). 

Tak, robiłem trochę overwatchow i faktycznie łatwo jest w 90% przypadków stwierdzić czy ktoś ma cheaty, czy smurf. Lecz nie zawsze. 

Po pierwsze KQLY nie miał aimbota. Po drugie nie dostaniesz bana jak nie masz cheatów choćbyś nie wiadomo co robił podczas mmów, a ty tu piszesz jakby jebnięcie kilkunastu skanów na mecz (mój rekord) było karane banem.

Po za tym KQLY nie wpadł przez podejrzenia tylko detekcję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...