Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak można zarobić?

Jaweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czy jest aktualnie jakaś naklejka albo coś podobnego na której można zarobić przechowując ją przez jakiś czas? Mam do wykorzystania 10 euro, a i tak nie mam co z nimi zrobić. Interesuję mnie tylko 100-procentowy zarobek, nie chcę na tym stracić. Proszę o dokładne informacje. Z góry dzięki.

Opublikowano

Możliwe że Naklejka | Virtus.Pro (Holo) | Cologne 2016 Uważam tak, dlatego że naklejki z Katowic 2014 (holo) virtusów chodzą po 270 euro a Katowic 2015 po 8 euro. Obecnie Cologne 2016 virtus pro kosztuje 80 centów a jak, kupowałem ją to kosztowała 62. Nie wiem, czy naklejka będzie tyle warta ile z Katowic, ale zaryzykowałem te 60 centów  :lenny: Może się opłaci.

Opublikowano

Możliwe że Naklejka | Virtus.Pro (Holo) | Cologne 2016 Uważam tak, dlatego że naklejki z Katowic 2014 (holo) virtusów chodzą po 270 euro a Katowic 2015 po 8 euro. Obecnie Cologne 2016 virtus pro kosztuje 80 centów a jak, kupowałem ją to kosztowała 62. Nie wiem, czy naklejka będzie tyle warta ile z Katowic, ale zaryzykowałem te 60 centów  :lenny: Może się opłaci.

xD Kupując 1 naklejkę zarobisz tyle, że będziesz sobie mógł kupić kilka p250 sand dune.

Nie ma na niczym 100% zarobku. 2 lata temu nikt nie myślał nawet o chomikowaniu tych naklejek. Teraz ludzie kupują je w setkach, a naklejki nie są już tak proste i ładne jak te z kato 2k14. Splyce foil miało być kolejnym iBP holo i co? I jest warte 9€. Przynajmniej ja zdążyłem swoją za 20€ opchnąć :v

Jedynie można coś zarobić na jakimś screamie z majorów w folii.

tenor.gif

Opublikowano

Nie da się już zarobić na naklejkach, bo każdy je kupuje w tym celu. Jest ich w cholerę. Te stare naklejki są drogie, bo jest ich mało.. w czasach kiedy wychodziły każdy miał tego sporo.

I nie, te co są teraz nie zdrożeją za rok-dwa... Może np. z euro podskoczyć na dwa, ale nic więcej.

Opublikowano

"Nie da się już zarobić na naklejkach, bo każdy je kupuje w tym celu. Jest ich w cholerę."  jesteś w wielkim błędzie...  przed cologne miałem 400 euro  teraz jeśli wystawie będę miał 750 po odprowadzeniu podatku ... Trzeba tylko przemyśleć co się kupuje . Pozdrawiam

Opublikowano

"Nie da się już zarobić na naklejkach, bo każdy je kupuje w tym celu. Jest ich w cholerę."  jesteś w wielkim błędzie...  przed cologne miałem 400 euro  teraz jeśli wystawie będę miał 750 po odprowadzeniu podatku ... Trzeba tylko przemyśleć co się kupuje . Pozdrawiam

Colonge 2016? xD Kapsułki?

Zresztą użyj mózgu koleś.. typ ma 10 euro i mówi o czymś innym : ).

Opublikowano

Dodać chce tylko ze ludzie sie wjeb.... kupujac kapsuly ktore mialy byc pewnym zarobkiem . Ina nich sie przejechali dlatego teraz naklejki sa za bezcen.

Kolesia znajdź na podwórku...  ja tylko napisałem ze dało sie zarobić na Cologne

naklejki Scream 3 tygodnie temu  1 euro dzisiaj 1.60 cos jeszcze mam dodac? wiele jest takich przykladow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...