Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszka

SMRRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jestem tu nowy i mam problem z myszka jest to steelseries rival mam ją od 4 miesięcy i problem od niedawna  jest taki ze grając w cs:go gdy zaczne szybko ruszac myszka to po chwili tak jakby zmieniał mi się sens poprostu myszka zaczyna wolniej chodzić niewiem oco chodzi tak akceleracje mam wyłączoną a sam sensor takiej jakości raczej nie powinien jej wywoływać sam z siebie ... prosze o pomoc bo niewiem czy kupywac nowa myszke :)

Opublikowano

gram na podkładce czysta jest to napewno nie od tego

dodam jeszcze ze gdy dmuchne mocno do srodka to tak jakby sie poprawia to

Opublikowano

Moze wada myszki. Jakiś kabelek mógł sie odlutowac i dpi samo sie zmienia.

@offtopic

Mialem tak z głośnikami. Po 3 msc uzytkowania głośników bas raz dziala głośniej a raz ciszej. Okazało się ze kabel od basu sie oderwal.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Po co kupować nową? Wyślij na gwarancję

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...