Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak będzie wyglądała najbliższa aktualizacja?

Pepo02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że coś konkretnego dodadzą. Wgl to muszą dodać coś do zimy, bo wiadomo zimą ludzie będą mniej łapać pokemonów, wiec przydały by sie jakieś dodatki co by można w domu grać chociazby walki między graczami czy wymiana poków

Opublikowano

Mam nadzieje że coś konkretnego dodadzą. Wgl to muszą dodać coś do zimy, bo wiadomo zimą ludzie będą mniej łapać pokemonów, wiec przydały by sie jakieś dodatki co by można w domu grać chociazby walki między graczami czy wymiana poków

Polityka Naniatica polega na tym aby zrobić szum wokół gry, dać jej podstawową wersję a później dodawać stopniowo updaty, aby utrzymać klientów, tylko w tym przypadku od początku nic nie dodali sensownego. Wymiana poksami jest już zapowiedziana i walki pomiędzy trenerami. Mam nadzieję, że myślą nad wróceniem do turowego systemu walk lub jakiegoś bardziej zaawansowanego niż naparzanie w ekran na oślep.

1.jpg

Opublikowano

Muszą to dobrze zaplanować, bo jeśli już na starcie aktualizacji ją spieprzą to pozdro Niantic i ogólnie elo. Mam nadzieję, że będzie dość znaczna rekompensata dla graczy z małych miast i wsi, gdzie te Pokemony nie oszukujmy się, są w żałosnym liczniki respa. Ciągle to samo, raz na x godzin pojawi się coś lepszego ale po czasie to się nudzi. A chodząc po większym mieście miałem wiele ciekawych Pokemonów. Powinni właściwie zabrać się według mnie za optymalizację gry na słabsze telefony lub takie, które są dobre aczkolwiek problemy z optymalizacją nadal mają.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...