Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gametris czy Netspeak Voicevps?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Netspeak niby bardziej znany, ale nowa sieć Gametris oferuje voicevps bez limitów co mnie trochę dziwi sami sprowadzicie tekst z ich strony.

Korzystając z wieloletniego doświadczenia sVOICe, serwery VPS zostały specjalnie zoptymalizowane do pracy z odpowiednimi typami serwerów głosowych.
Oferowane przez nas serwery Voice-VPS nie posiadają ściśle określonych limitów procesora, pamięci itp. Wszystkie VPS są tak skonfigurowane, żeby bez problemu obciążyły nawet 1024 sloty serwera TeamSpeak 3. Z kolei nie dopuszczamy też do sytuacji, w której całkowite obciążenie maszyny będzie przekraczać 50%. W przypadku, gdy serwer dochodzi do tej granicy, stawiany jest dodatkowy na nowe Voice-VPSy.
Między innemu z tego powodu nie dajemy dostępu do SSH, żeby nikt nie mógł odpalić czegoś, co mogłoby spowodować nadmierne obciążenie i zakłócić działanie pozostałych VPSów.
Dzięki temu możemy zaoferować ciągłość usług na najwyższym poziomie. Ze względu na wdrożonych wiele autorskich rozwiązań, nie udostępniamy możliwości połączeń przez SSH/telnet.

couch_tour_banner-01-400x147.png?w=584

Opublikowano

Wybierz Net-Speak.

• Polska Lokalizacja
  • Własna ochrona TeamSpeakowa Juniperami
  • Maszynodawca: Hosteam
  • Bez limitu transfer
  • Dość dobry BOT
  • Ładny i dobrze działający panel
Opublikowano

Gametris:

- Serwery stoją we Francji co powoduje wysokie pingi +/- 80ms

+ Szybka i sprawna pomoc, pomagają rozwiązywać problemy które ich nie dotyczą.

+ Dużo konkursów oraz duże zniżki.

Opublikowano

Wybierz net-speak.pl

gametris to krzak nie firma, wystarczy zerknąć w ich dane w kontakcie, kiedyś był właścicielem cybernet-soft, od paru miesięcy wpisane dane były od ukrainca a teraz jakiejś kobietki, zero danych firmowych bo to krzak nie firma.

Opublikowano

Nie myślałeś nad wyborem serwer kvm pro mógłbyś, postawić co byś chciał bez martwienia się o limity, które w przypadku kvm są stałe.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Lepiej net-speak.

- Fajny panel.

- Fajny bot.

- Dobre serwery.

- Dobra ochrona DDoS.

Opublikowano

Netspeak - Mariuszek za dużo grzebie w plikach użytkowników 

Ta byłeś i widziałeś :D, następny inteligent co klepie a nie wie o czym.

Zapytaj tych co maja usługi vps w net-speak jak wygląda fakt gdy klient chce żeby ktoś z net-speak sprawdził logi, konfiguracje czy cokolwiek, uwierz mi nie wjedą od tak i nie każdy z nich, bez zgody klienta nie ma na to szans ... no ale ty wiesz lepiej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...