Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just Aion Problem

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem sobie zagrać na privie aiona i skopiowałem sobie pliki globala pobrałem ze strony serwera te pliki i luncher i po wejsciu do gry wyskakuje błąd że Na serwerze autoaryzacji nie znaleziono serwera gry

Opublikowano

Dzisiaj była cotygodniowa przerwa techniczna co prawda serwery oficjalne są już włączone, ale niektóre prywatne mogą być za jakiś czas.

Opublikowano

Za jakiś czas tak, ale jeśli nadal nie będzie działał to błąd, leży prawdopodobnie po stronie serwera prywatnego, bo dziwne jest to, że prace się zakończyły, a serwer ci nie, działa może ten serwer jest off.

Opublikowano

Witam. Postanowiłem sobie zagrać na privie aiona i skopiowałem sobie pliki globala pobrałem ze strony serwera te pliki i luncher i po wejsciu do gry wyskakuje błąd że Na serwerze autoaryzacji nie znaleziono serwera gry

A czy to nie jest przypadkiem tak, że do prywatnych serwerów Aiona potrzebujesz konkretną wersję klienta NA + bazowe pliki clienta prywatnego serwera?:)

Opublikowano

Otóż niedawno bodajże w tamtym tygodniu patrzyłem na just aiona i nadal jest na wersji 4.8-9 dokładnie nie pamiętam. Jeśli skopiowałeś aktualne pliki globalnego aiona czyli 5.0 to ci ten priv nie pójdzie póki nie zaktualizują. A jeśli to nie to to mozliwr że skopiowałeś pliki do złego folderu które muszą iść do bin32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...