Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA - proszę o pomoc z przejściem misji

kacper4242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam potrzebuje pomocy w gta san andreas nie mogę przejść jednej jedynej zasranej misji ! cesar valpiando 4 razy fail a teraz zaczęła się ta misja ciąć gdy skacze samochodem ja nie jestem taki i nie wczuwam sie w rytm i nie umiem błagam o pomoc jak to przejść??

Opublikowano

Też kiedyś nie mogłem przejść tej misji, niestety rozwiązaniem jest po prostu naciskanie strzałek w momencie kiedy już są w środku kółka. Istnieje też opcja innego save po tej misji. Może być to też bug. Możesz także zmienić opcje w opcjach klawisze na wygodniejsze klawisze.

Opublikowano

Też kiedyś nie mogłem przejść tej misji, niestety rozwiązaniem jest po prostu naciskanie strzałek w momencie kiedy już są w środku kółka. Istnieje też opcja innego save po tej misji. Może być to też bug. Możesz także zmienić opcje w opcjach klawisze na wygodniejsze klawisze.

nie wiem jak u mnie po angielsku jest a jak mam nacisać skoro z dupy przeciwnik ma zara 1tys a mi się misja tnie i jak startuje to strzałki przleciały

Opublikowano

mogę ci dać save mojego to może byś przeszedł?

Opublikowano

to folder mam wstawić tutaj tak?

Tylko plik nazwany GTASAsfx.b. x to oczywiście numer zapisu. ;)

nie mogę tego tu dać a ja mam inaczej save  gtasa sf3 o tak mam

Opublikowano

to folder mam wstawić tutaj tak?

Tylko plik nazwany GTASAsfx.b. x to oczywiście numer zapisu. ;)

nie mogę tego tu dać a ja mam inaczej save  gtasa sf3 o tak mam

Dodaj to na jakiś hosting plików i daj tutaj link (oczywiście nie zapomnij o SKANIE)

Opublikowano

wie ktoś jak sterować wuskiem widłowym ? w misji gta san andreas?

z tego co pamietam to jeździsz wsad, a podnosisz pgup, a opuszczasz pgdown. tak ja miałęm u Siebbie ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...