Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Daily Galeria :#

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Ogólnie chciałbym wspomnieć iż z grafiką nie bawiłem się przez grube miesiące więc nie wiem jak to będzie wychodzić ale ciągle się człowiek uczy i dowiaduje czegoś nowego więc zapraszam do oceniania i zaglądania do tej galerii od czasu do czasu ktoś musi mi powiedzieć co robię źle by nie popełniać tych samych błędów  ;)

Zamiar jest taki że wrzucał tu będę codziennie po przynajmniej jednej pracy więc myślę że warto tu zaglądać by patrzeć na progres 

#1 Na początek:

362501472649270949023.png

315121472649270949023.png

Zapraszam do oceniania  :yay:

Opublikowano

w 1 ciezko mi okreslic focal, oko lata od twarzy po znak, poza tym podoba mi sie pomysl, choc glebia moglaby byc lepiej zaakcentowana (cienie wydaja mi sie zbyt jasne)

167161466687770313241.png

Opublikowano

w 1 ciezko mi okreslic focal, oko lata od twarzy po znak, poza tym podoba mi sie pomysl, choc glebia moglaby byc lepiej zaakcentowana (cienie wydaja mi sie zbyt jasne)

Dzięki za opinie ;)

Kolejna praca taka do poćwiczenia #4

236771472968773949023.png

Opublikowano

Jaaaa pierdoleee..

362501472649270949023.png

Siedzę, patrzę.. no i patrzę bo nie mogę się napatrzeć. Prawa czerwona strona jest według mnie idealna. Nie wiem co więcej powiedzieć, dawno nie widziałem takiej pracy.

Zostaje mi jedno pytanie - co muszę zrobić żeby dostać PSD? T_T  T_T  T_T Chcę zobaczyć jak to jest zrobione i chcę collab :pls:

UWAGA - WAŻNE!!!

Dobra, żartowałem. Heh, śmiesznie no nie?

Teraz powiedz mi czy to jesteś Ty?

http://erikshoemaker.deviantart.com/art/I-Entangled-528107999

Bo mi się wydaje, że nie.

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...