Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer globalny czy prywatny? Gdzie grać?

djor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dłuższego czasu zastanawiam się co ja mam ze sobą zrobić  >.>

Grałam na priwach - Oblivion (jak jeszcze dało się grać) potem MoonNight i jakoś taki.. meh... ostatnio pobrałam Cabal Elition 2.0 i gdyby nie ten drop rate to może i bym grała ale odinstalowałam po tygodniu... Czy na chwilę obecną jest coś ciekawego gdzie można pograć wydropać wszystko czego się tylko zapragnie ? Żeby expiło się też fajnie bo myślimy z kolegą by pograć na globie ale przeraża nas fakt o expie x1 i 200 levelach >.< podpowiedzcie  coś bo jak glob to gdzie jak i serwer jakiś .

Przyznam ,że wolała bym w miarę ogarnięty priw od globa ale jeśli zachwalicie globa i przekonacie mnie do niego to zniszczycie moje życie na jakiś czas <3 

Czekam z niecierpliwością !

Opublikowano

Nie ma co czasu tracić na privy, obecnie nie ma nic wartego uwagi. Globala polecam jak najbardziej, jak coś to według mnie na NA gra więcej osób, na EU jest exp 300% w ten weekend.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

global zawsze spoko masz pewnosc ze za tydzien nie padnie i czas nie stracony najlepiej zacznij grac na marsie bo tam duzo polakow jest gildii polskich jest chyba najwiecej ale zanim sie do jakiejs dostaniesz to z 100 lvl musisz miec co sie wbija robiac same questy z tydzien czasu exp zwalnia po 150 i wzstarsa na 180 ;p

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...