Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

King of the Kill - czy warto?

Kejsar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy warto kupić King of the Kill (lub Just Survive), jeśli zamierza się grać samemu?

Obawiam się, że może mi się szybko ta gra znudzić, jeśli będę grać solo.

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

PS: A może lepiej zainwestować w DayZ (też solo zamierzałbym grać)? :D

@Edit

Gra kupiona, nie potrzebuję już więcej odpowiedzi :P

Opublikowano

Kupując te grę nie myślałem o tym czy będę grał solo czy z kimś. Na początku grałem cały czas solo, po pewnym czasie postanowiłem spróbować 5 (pięcioosobowe zespoły), jeżeli nie masz problemu z językiem angielskim to w większości przypadków dogadasz się ze wszystkimi. Po paru grach zacząłem trafiać na Polaków, teraz w znajomych mam więcej osób grających w H1Z1 niż osób odwiedzających dział H1Z1.

Nawet jeśli będziesz chciał grać tylko solo to ta gra tak szybko Ci się nie znudzi a z biegiem czasu może przekonasz się na gry zespołowe, które też są ciekawe bo można wymyślać różne taktyki. Sam przegrałem w te grę około 1000 godzin i nadal chętnie w nią gram. Pytanie czy Ty będziesz chciał grać w taką grę, polecam pooglądać streamy na Twitchu albo jakieś gameplaye na youtube, pomoże Ci to zdecydować czy warto. Lepiej wybierz szybciej bo od 20 września gra będzie kosztować $29.99 zamiast $19.99 ale wydaje mi się, że na g2a cena pozostanie taka sama. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...