Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support lola

Sztoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak miałam bana na IP to mi po tygodniu odpisali, jak już minął, losowo strasznie, ale jak napiszesz do angielskiego, to zazwyczaj szybciej odpisują.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Siemka :D

Jaki jest czas oczekiwania na odpowiedź od Supporta Lola?

Czekam od wczoraj i nadal nie uzyskałem odpowiedzi :/

Czas jest wyznaczony przez "szczęście" nie ma żadnych "zasad" ile możesz "max" czekać... z własnego doświadczenia wiem, że ang support szybciej udziela pomocy i jest to pomoc nie "z automatu", tylko "ręcznie" pisana w większym stopniu niż POLSKI support... zdarzyło się raz że kolega czekał 10 dni...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Zależne od ilości ich nakładu pracy. Jeśli mają dużo oczekujących ticketów to normalne, że na niektóre trzeba trochę poczekać. Może to być kilka godzin, może to być tydzień. Ostatnio jak pisałem czekałem tylko kilka godzin.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Od razu z góry mówię, że pisz do angielskiego. Nie dość, że szybciej odpowiada to jeszcze jest, że tak powiem bardziej sympatyczny jak i bardziej obeznany.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Od razu z góry mówię, że pisz do angielskiego. Nie dość, że szybciej odpowiada to jeszcze jest, że tak powiem bardziej sympatyczny jak i bardziej obeznany.

Sympatyczny i owszem ale czy bardziej obeznany - raczej nie , dostałem od nich niedziałający link do ticketa to kazali mi wyczyścić ciasteczka >.< @topic zalezy też od sprawy czy np problem techniczny czy np jakieś "pierdoły" Mi ostatnio po 2 dniach odpisali 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...