Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne zaproszenia

Ylie_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnimi czasy (jakieś 4 dni) gdzieś w okolicach 3-4 w nocy dostaje zaproszenia do znajomych (narazie 2 dostałem). nie byłoby w tym nic dziwnego, ani niepokojącego gdyby nie były to konta z 2 lvlem z zagranymi tylko i wyłącznie 3 grami na botach (z czego i tak w większości są przegrane). Mógłby mnie ktoś oświecić o co z tym może chodzić? w sumie nie przeszkadza mi to za bardzo bo i tak blok z mety dostają, ale no nie mam bladego pojęcia o ch... z nimi chodzi. co to są boty jakieś czy coś? :v

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Tez dostalem takie zapro, są to boty ktore sa wykorzystywane do reklamowania boostingu lub po prostu scamowania. ( wchodzisz na strone pozornie riot games wpisujesz passy i tracisz konto ) 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Cześć, ostatnimi czasy (jakieś 4 dni) gdzieś w okolicach 3-4 w nocy dostaje zaproszenia do znajomych (narazie 2 dostałem). nie byłoby w tym nic dziwnego, ani niepokojącego gdyby nie były to konta z 2 lvlem z zagranymi tylko i wyłącznie 3 grami na botach (z czego i tak w większości są przegrane). Mógłby mnie ktoś oświecić o co z tym może chodzić? w sumie nie przeszkadza mi to za bardzo bo i tak blok z mety dostają, ale no nie mam bladego pojęcia o ch... z nimi chodzi. co to są boty jakieś czy coś? :v

Są to boty... w s4 była jedna z większych ich wylęgarnia więc.. nic nowego... takowe bot'y zazwyczaj mają powiadomienia o różnych "stronach" zazwyczaj oferowanie eloboosting'u lub innych "ofert" związanych prawie zawsze z ligą.Mimo wszystko od s4 nie dostałem ani jednego takowego zapro więc...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Są to boty... w s4 była jedna z większych ich wylęgarnia więc.. nic nowego... takowe bot'y zazwyczaj mają powiadomienia o różnych "stronach" zazwyczaj oferowanie eloboosting'u lub innych "ofert" związanych prawie zawsze z ligą.Mimo wszystko od s4 nie dostałem ani jednego takowego zapro więc...

no ja dostałem od ostatniego tygodnia 2 albo 3. :p no nic, do zamknięcia :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Oni codziennie z bota wysyłają linki do stron wyłudzającej hasła oferującej darmowe rp albo jakiś boosting.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...