Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LG G4

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wczoraj bawiąc się telefonem dostał takiego laga, nie reagował na przycisk POWER to wyciągnąłem baterie, od tamtego momentu gdy próbuje włączyć telefon pojawia się logo lg i po pewnym czasie resetuje się znowu logo lg i tak w kółko :/ Dodam jeszcze, że podczas tego dioda świeci się na niebiesko i powoli gaśnie i się zapala i tak w kółko 

Co to może być ? Wysyłać go do serwisu ? 

Opublikowano

Prawdopodobnie stało się coś z softem i telefon wpadł w boot loopa, możliwe także, że mogła paść pamięć telefonu. Albo oddasz go na gwarancję, albo spróbuj narzędziem awaryjnego odzyskiwania systemu "LG Mobile support tool". Mam nadzieję, że pomogłem ;).

System: Windows 10 Home Premium 64-bit SP1   CPU: Intel Core i5 2500 3.30 GHz   RAM: 2 X 4 GB DDR3 1600 MHz   GPU: GeForce GTX 760 MSI Twin Frozr   HDD: 500 GB Seagate  SSD: Crucial M550 128 GB Słuchawki: HyperX HX Cloud   Głośniki: Logitech Speaker System Z906 Audio: Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...