Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping i packet loss'ty.

kammat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Mam pewien problem od kilku tygodni. Problem polega na tym, że mam ogromny ping w CS:GO. Zauważyłem, że na Tsie mam stały ping 16 i 0% packet loss, włączam CS:GO, jestem w menu - ping 16 i 0% packet loss, wchodzę na jakiś serwer FFA, DM itp - ping +/-500 (czasem dojdzie do 4k) i +/-40% packet loss... W taki sposób nie da się normalnie grać, podczas grania MMów sprawa wygląda tak samo, a nawet trochę gorzej. Miesiąc temu wszystko było ok, ping utrzymywał się na 50-80. Dodam, że gram wieczorami i nikt nie obciąża mi łącza...

Jestem podłączony do internetu przez WI-FI (nie mam opcji połączenia przez kable bo router jest w innym pomieszczeniu) Internet jaki posiadam to niestety NEOSTRADA do 10mb/s. Prędkość utrzymuje się na poziomie ok. 5-8mb/s.

Komputer czyściłem CCleanerem, antywirusem i Malwarebytes Anti-Malware. W CS:GO zmieniłem config ale też nic nie pomogło. 

Proszę o pomoc, z góry dziękuje i pozdrawiam! 

Opublikowano

Może coś zakłóca połączenie Wi-Fi. Czasami mogą to byc mikrofalówki czy nawet akwarium z rybkami. Spróbuj podłączyć przenieść komputer bliżej routera lub kup sobie dłuższy kabel. Moze sprawdz jeszcze ile masz transferu Internetu podczas grania jakiegos mma.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...