Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8][Survival] PolskiMC

hiszpan12341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja Spx, Słaba prezentacja ponieważ z generatora, ale ss'y są. Spawn Chyba z Internetu, ale tego nie jestem pewien, wejdę i zobaczę ;)

edit: Serwer nawet nawet, Miła administracja tylko szkoda że spawn z neta.

Opublikowano

nie ma to jak robić serwer i brać spawna z 2014 czy jeszcze starszy, wcale 100 innych serwerów przed wami go nie miało -.-. Jak najbardziej nie polecam

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@Manna;3 Serwer robie sam, niektóre pluginy pisze sam i nie mam czasu na budowanie super exstra budowli ani na wynajęcie budowniczego. A teraz małe pytanie skierowane tylko do cb czy miałeś kiedyś serwer, ustawia£eś go i wiesz ile to pracy?

Opublikowano

@hiszpan12341 Jeżeli chodzi o serwer survival to bez mapy w 2 dni bym ogarnął.

Co do prezentacji, to jest z generatora i nie zachęca, oprócz tego, że są tam gildie to nic dalej nie wiadomo.

banner.jpg

Opublikowano

Może wejdę.

Prezentacja ok.

Wersja nawet.

Skriny prezentują co powinny.

ok.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Kolego wyżej, screeny, a nie skriny. Prezentacja jest uboga, nic nie ma w niej napisanego szczegółowego, nic się nie dowiedziałem. Nie zachęcicie graczy do wbicia na serwer. Jeżeli chcesz mieć graczy, zrób coś porządnego, ładną prezentację, wynajmij budowniczego itp. a nie będziesz pieprzyć, jaka to straszna udręka taki serwer zrobić. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

No cóż, postawmy sprawę jasno:

- Darmowe gildie- czyli serwer znudzi się po kilku dniach,

- na tabliczce znajdującej się na spawnie, jest napisane, aby koniecznie wziąć /kit start (do którego oczywiście nie mamy uprawnień)

- nie wiadomo jak się zarejestrować (brak napisu "Zarejestruj się za pomocą komendy....." na chacie,

- na serwerze jest brak jakiejkolwiek informacji na temat dropu,

- dostęp do komendy /pl, /me itd,

- brak rang, jakichkolwiek prefixów,

Dawno nie widziałem takiego kiczu

Opublikowano

@hiszpan12341 oczywiście, że miałem swoje serwery i to takie na których grało po 60+ osób, mimo wszystko spawn sie samemu buduje, lepsze najgorsze guwno zbudowane ale oryginalne niż gotowy spawn , jeszcze jak byś jakiś z 2016 roku wziął a nie bierzesz stary spawn jak świat -.-

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...