Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SPODNIE JEANSOWE, TO JEST DRAMAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gardzę JEANSAMI, idę do technikum a że w technikum szczególnie informatycznym trzeba mieć jeansy a nie dresy, to mam problem.

Wszystko co noszę ze mnie spada, mimo iż mam gruby brzuch i nie jestem chudy, to dupę mam chudą za przeproszeniem i wszystko w pasie ze mnie spada.

W dodatku po założeniu jeansów szczypie mnie wszystko jak cholera a jak siadam to mi k***a majtki wystają z czego w dresach tak nie ma bo noszę rozmiar S.

Byłem w prawie wszystkich sklepach w okolicy, i albo za krótkie spodnie, jedyne były wiązane ale oczywiście krótkie były.

Nosiłem pasek, to nic nie dało, związałem na maxa żeby nie spadały, to i tak spadały.

Nie wiem co mam zrobić, czuję się niewygodnie szczególnie jak siedzę w jeansach, to nie TROLL TEMAT i pewnie trafię na idiotyzmy mpcforum bo zaraz ktoś się przyczepi.

Opublikowano

To chodź w rajtuzach jak nie umiesz kupować normalnych spodni.  

Nie jest problemem przez kupnem zmierzyć w przebieralni by sobie dobrze dobrać rozmiary.  Upierdoliłeś sobie jeden typ spodni i narzekasz gorzej niż baba w okresie PMS 

Noś szelki, pasek, niech ci matka czy krawcowa dopasuje spodnie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To chodź w rajtuzach jak nie umiesz kupować normalnych spodni.  

Nie jest problemem przez kupnem zmierzyć w przebieralni by sobie dobrze dobrać rozmiary.  Upierdoliłeś sobie jeden typ spodni i narzekasz gorzej niż baba w okresie PMS 

Noś szelki, pasek, niech ci matka czy krawcowa dopasuje spodnie. 

W przebieralni miałem do mierzenia kilka par spodni, a wy jaki rozmiar nosicie? Ja miałem 30 rurki i były wąskie ale za szerokie w pasie i w tym problem

Opublikowano

w dresach sie chodzi po domu, tylko najwieksza patologia łazi w tym stroju w miejscach publicznych bo ich nie stać na jeansy czy cos. Może jeszcze w piżamie wyjdź do ludzi xD w sumie podobne

widzisz, kupiles rurki i narzekasz. Kup straight fit czyli normalne.

Pomocnik
Opublikowano

Dzisiaj byłem w jeansach, niewygodnie w h*j było wszystko mnie szczypało i gorąco przez to mi było...

Na codzień możesz chodzić w dresach, takie czarne węższe wyglądają w miarę okej i fajnie pasują do przykładowo superstarów lub af 1, grunt to nie chodzić w takich 5x szerszych od ciebie.  :v

Pomocnik
Opublikowano

A to nie głupio wygląda chodzić w mundurku do szkoły i w dresach? :v

Łeee tam... Głupio nie głupio, chyba lepsze to niż gorączka. :v

Opublikowano

w dresach sie chodzi po domu, tylko najwieksza patologia łazi w tym stroju w miejscach publicznych bo ich nie stać na jeansy czy cos. Może jeszcze w piżamie wyjdź do ludzi xD w sumie podobne

no a jeans był przeznaczony do pracy takze wypierdalaj do roboty a nie trzymasz sie wrzucasz wszystkich do jednego worka

kup sobie baggy, nosi sie je nisko wiec bedzie ok

Opublikowano

Pierdolenie, bo dresy są dosyć wygodne, i noszący je nie równa się sebixowi. A co do ceny to taki argument z dupy bo jeansy idzie kupić za pare dych, nie spotkałem się z tańszymi dresami na tyle by chodziło tu o stanie kogoś na nie przy braku hajsu na jeansy xD.

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

no a jeans był przeznaczony do pracy takze wypierdalaj do roboty a nie trzymasz sie wrzucasz wszystkich do jednego worka

ale czasy sie zmieniły, teraz są to eleganckie spodnie w których mozna sie pokazać wśród ludzi, dresy noszą na ogół brudni biedacy, bo bogacze potrafią o siebie zadbac

Pierdolenie, bo dresy są dosyć wygodne, i noszący je nie równa się sebixowi.

akat równa bo tylko sebixów widzialem w dresach. Co z tego że wygodne skoro do pewnych miejsc nie pasują. Jeansy też są wygodne wiec nie wiem z czym problem

owszem są tańsze, jeansy to cena 140+ a tutaj widzimy dresy za 28 zł

http://fanlidla.pl/gazetka/2016.08.08.mlodziez.i.dzieci/30475,Spodnie,dresowe

Opublikowano

ale czasy sie zmieniły, teraz są to eleganckie spodnie w których mozna sie pokazać wśród ludzi, dresy noszą na ogół brudni biedacy, bo bogacze potrafią o siebie zadbac

akat równa bo tylko sebixów widzialem w dresach. Co z tego że wygodne skoro do pewnych miejsc nie pasują. Jeansy też są wygodne wiec nie wiem z czym problem

Jesteś zjebany.

Pomocnik
Opublikowano

Jesteś baranem, serio...

Jeansy nie są wygodne dla wszystkich, ja dopiero od dwóch lat je zakładam, a tak to chodziłem w dresach. Jeansy są stosunkowo tanie... ja za porządne dresy dałem raz 350 PLN, ciepłe, wygodne, mięciutkie i ogólnie niektórzy lepiej się w dresach czują. Co z tego, że nie wypada??? Jak ja nie cierpię "mody" dla mnie ogólnie moda to debilizm i oznaka głupiego społeczeństwa... zakładam to co mi się podoba, to co jest wygodne i to co wygląda schludnie, a nie to co jest modne...

Domyślnie jeansy miały być spodniami typowo do pracy, ale pseudo ludzie tzn. podludzia którzy wyznaczają obecne trendy itp. zdecydowali, że zrobią z ludźmi idiotów i ogłoszą, że jeansy to spodnie eleganckie.

Naprawdę jest coś z tobą nie tak...

Opublikowano

ale bym ci płacha zajebał takiego że byś przepraszał, dresik to super wdzianko i zajebiscie fituje lepiej niż jakiś denim k***a dla plebsu jebanego, ale co ja typowi będę tłumaczyć jak inspo czerpie z gazetek hm i croop, a spuszcza się wiadrami do gazet jakis sklepów bigstar z dzinsami amerykańskimi dla poszukiwaczy złota zajeebanych 

kup sobie joggery jakieś wariacie

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

jaki jest sens wyzywania kogoś kto w czym chodzi? po prostu według nas typ będzie wyglądał jak kupa a według kogoś innego całkiem w porządku. 

nie wiem, gdzie ty kupujesz te jeansy, ale każdy może dla siebie znaleźć rozmiar, choćby w sieciówkach w galerii. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Pomocnik
Opublikowano

Ja na przykład szanuje pożądny dresik. Na pewno lepsze niż jakieś pedalskie rurki (tfu). Do tego jeszcze jakieś eleganckie haluweczki i bluza patriatyczna najlepiej do tego nera na klate też patriotyczna i idziesz na dupeczkyy :D :D

Opublikowano

Nie dostałem powiadomienia o cytacie, hmmm.

Ogólnie noszę głównie dresy, bo po pierwsze już mówiłem że są wygodniejsze, a po drugie jeansy wszelakie mnie obcierają, szczególnie na wysokich i niskich temperaturach (so), a sebixem się nie czuje, no chyba że dla ciebie jedynym warunkiem mianującym kogoś sebixem są dresowe spodnie.

I takie wąskie o których wspominał tka są tak samo przewiewne i wygodne jak te szerokie, a człowiek nie wygląda w nich na szerszego dwa razy w pasie niż jest.

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...