Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada na rynek 5dni nowa karta debetowa

DetronixCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana na trade i rynek ponieważ zasiliłem swój portfel steam pisze ,że trwa to do kilku dni aż zweryfikują płatność.

Jak to jest ? bo pisze ,że będe mógł korzystac z rynku 04.09 to musze czekac te 5 dni czy za 2 dni np usuną?

Like it +

Opublikowano

Zrób screena tego komunikatu bo z tego co napisałeś mało rozumiem. Doładowales steam'a przez co?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

@ToshiKatsu

• Twój Portfel Steam został zasilony funduszami przy pomocy niezweryfikowanej karty kredytowej, która ostatnio była często używana. Możesz spróbować dokonać weryfikacji tych funduszy teraz lub poczekać aż ograniczenie zostanie zniesione automatycznie.

UWAGA: weryfikacja funduszy może nie działać w przypadku pewnych banków i kart kredytowych. W przypadku niemożności dokonania samodzielnej weryfikacji karty należy poczekać aż metoda płatności zostanie zweryfikowane przez Steam. Pomoc techniczna Steam nie może pokryć ani zmienić opłat weryfikacyjnych i nie może usunąć tego ograniczenia. 

Jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności od 4.09.2016, 17:00:**.

Like it +

Opublikowano

Zejdzie Ci automatycznie po jakimś czasie, nie koniecznie dopiero po 4 września. Steam musi zweryfikować przelew.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Skoro jest napisane, że do 4.09 to do 4.09. No oczywiście jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia ;)

Opublikowano

Musisz czekać, support ci tego nie usunie.

A ile to zazwyczaj trwa? pewnie do 4 bedzie co nie ... bo im sie nie spieszy

do 4.. może z lekkim opóznieniem nwm.. np 2h ? np jak zakladasz token na telefon to musisz czekac 7dni + pare godzin tutaj myśle, że podobnie będzie, nie wiem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...