Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PokeBot Ninja v35 - zły login lub serwy wyłączone?

Barnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie czy komuś też nie działał pokebot ninja? przy logowaniu konta wyskakuje komunikat, że zły login lub serwery wyłączone i tak od dwóch dni. Jakieś sugestie jak to rozwiązać? Wcześniej działał normalnie, dopiero po aktualizacji tak się stało.

Combat 18.

Opublikowano

Masz bana

Albo to albo problemy z botem, aczkolwiek teraz nigdy nie wiadomo jak to jest - czy wina bota czy po prostu perm. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Poczekam z dwa dni i zaloguje się na tel w Polsce i zobaczymy. Może ktoś miał podobna sytuacje poczekam jeszcze i się zobaczy.

Combat 18.

Opublikowano

Nie wiem jak z wersją 0.35, ale wersja 0.36 miała właśnie taki błąd. Ja na niej też nie mogłem się zalogować.

Cofnąłem na 0.35 i zalogowałem się bez problemu. Po godzinie wyszła wersja 0.37 i z nią jak i z obecną 0.38 nie ma problemu.

W informacjach o zmianach nie dowiesz się co poprawiała wersja 0.37, która tak szybciutko wyszła po wersji 0.36 - typuję że właśnie ten problem z logowaniem.

Nie sądzę by to był ban. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...