Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak expic po 40 lvlu?

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Obecnie sam lvluje nową postać i na 40+ (trochę wcześniej, jakoś na 38) zrobiłem 5x Kromede's Trial (solo instancja), ponieważ więcej razy questów tych zrobić się nie da. Później dobiłem 46 na ciemnoniebieskich w lokacji, gdzie jest ta instancja  udałem się do Theobomos (nie znam odpowiednika u Asmo [beluslan?]) i tam zrobiłem wszystkie ciemnoniebieskie i po 3/4x instancję Theo  i Adme. Na 52 poszedłem do Inginnson/Gelkmaros i robię wszystkie questy, nawet jasnoniebieskie. Później od jakoś 60 na Beshmudir Temple i te kilka questów w Signi/Vengar.  

Opublikowano

A bez gold packa da sie grac?

Da się, ale nie masz np. Możliwości handlu z innymi graczami, z agentem handlowym, nagrody weteranów, wyższe nagrody za walki o twierdzę, czterokrotny wzrost Energii Wytchnienia, skrócone czasy regeneracji instancji. Jeśli sprawia ci to problem, to kup gold packa bodajże u brokera za gold'a albo za prawdziwe pieniądze w aion shop.

Opublikowano

Co do szybkiego lvlowania - Odsyłam do tematów, w których opisywałem wszystko po kolei.
W skrócie: granatowe i złote questy - instancje oraz odpowiednie spoty.

65 lvl to kwestia 14-18 godzin, a zarobek? Zbyt obszerny temat.
Możesz zarabiać na "kraftach", dropie, właściwie na wszystkim.

Zapraszam do sprawdzenia innych postów z tematami, które same sugerują, iż są one przeznaczone dla nowych graczy tzn początkujących.
Tam dowiesz się wszystkiego szczegółowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...