Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem otóż wracam powoli do gry w lol-a i już na samym starcie pojawia się problem z rozgrywką.

Gdy gra się załaduje i klikam żeby poruszyć postać to ona zamiast iść postać teleportuje się tam gdzie kliknę drugi raz, dziwnie to brzmi ale nie wiem co z tym robić. Wygląda to tak jakbym grał na strasznie wysokim pingu i widział tylko klatki podczas rozgrywki (opóźnienie w rozgrywce).

Nie grałem ponad rok czasu, wiele się zmieniło ale chyba nie aż tak żeby na 50-60 pingu pojawiały się klatki.......

Jak raz kliknę prawy klawisz postać idzie normalnie jak kliknę dwa, trzy razy postać zaczyna się teleportować zamiast iść.

FPS: 250-450 PING: 50-60

Karta graficzna: GeForce GTX 960

Procesor: i5-4590

Ram: 8GB

System: Windows 7 Pro

Mam stary monitor ale to chyba nie jest powodem obsługuje Full HD, 60 Hz

Bardziej już chyba tego nie mogę rozpisać xD Prosiłbym o pomoc jeśli ktoś coś wie na ten temat :)

Rozwiązane metoda prób i błędów wystarczyło włączyć ograniczenie fps, teraz wszystko działa jak należy nic się nie zacina.

Opublikowano

mam to smao.. 

Wygląda to tak jakbym grał na strasznie wysokim pingu i widział tylko klatki podczas rozgrywki (opóźnienie w rozgrywce).

Nie grałem ponad rok czasu, wiele się zmieniło ale chyba nie aż tak żeby na 50-60 pingu pojawiały się klatki.......

Mam dokladnie to samo.. dobry komputer/internet a gra wyglada jakbym mial 308592375 pingu i 100% utracony pakietow.. 

Problem jest na eune/euw (innych serwerow nie sprawdzalem) 

8kHod.png

Opublikowano

Chyba miałem z rok temu podobny problem.

Postac się teleportowala zamiast isc na odleglosc polowy flasha, i ją dość lagowalo.

Probowalem wielu rzeczy, ostatecznie samo się naprawilo nwm jak.

Sprobuj przeinstalować lola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...