Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniałem hasła

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po długiej przerwie, chciałem wrócić do fify, ale zapomniałem hasła, jest jakiś sposób aby odzyskać konto ? Wydawało mi się na stoo procent, że używam maila, na którym konto zostało założone, ale gdy klikam ''Nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta'' podczas logowania do origin, i wpisując tam adres e-mail nic mi nie przychodzi na skrzynkę. 

Opublikowano

Napisz do EA na chacie. Jak poprawnie odpowiesz na pytanie zabezpieczajace to konto Ci zworca.

na chacie ? Tzn. gdzie ?

Opublikowano

Na polskim czacie musisz zadzwonic.

Skontaktuj sie z nimi na angielskim, na tym, co podalem. Prowadzisz konwersacje na zywo. Wtedy jest najlepiej. Klikasz "Live Chat".

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Możliwe jest też, że ktoś ci to konto ukradł i wtedy możesz mieć większą lipę, chyba że znasz maila, na którym rejestrowałeś to konto, podaną tam datę urodzenia i najprawdopodobniej zapytają Ciebie o jakiś cd-key z gry.

Opublikowano

Na przyszłość lepiej zapisywać swoje loginy i hasła do gier, np. w jakimś notesie, który trzeba trzymać w bezpiecznym miejscu. Ja tak robię, bo też miałem ten problem. Teraz jak wracam do jakiejś gry to otwieram notesik i po problemie ;)

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...