Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na CS:GO

ZeeNooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ostatniej aktualizacji ze skrzynkami poleciały mi 2 gammy 2 i BravoCase z czego mam około 12€ i tak myślę jak by zarobić na tym? Skrzynek nie otwieram bo nie widzę w tym sensu za bardzo. Obstawianie meczy nie idzie mi xD. Ruletki są zamknięte ale też traciłem. I jak mogę zarobić mając te 12€?

Opublikowano

Raczej nic z tym nie zrobisz, trading jest teraz praktycznie niemożliwy by wyjść z zyskiem. Jedyne co to hazard ci został, ruletki jeszcze są.

Jakie ruletki? I żeby mi nie zamknęli zaraz jak wplacę

Opublikowano

Raczej nic z tym nie zrobisz, trading jest teraz praktycznie niemożliwy by wyjść z zyskiem. Jedyne co to hazard ci został, ruletki jeszcze są.

Jakie ruletki? I żeby mi nie zamknęli zaraz jak wplacę

z 12 euro raczej nie radze startować na ruletki , długi powolny zarobek i duże ryzyko , żeby dobrze i w miarę szybko zarobić trzeba wjechać co najmniej +30$ .. już lepiej się tradować

Opublikowano

z 12 euro raczej nie radze startować na ruletki , długi powolny zarobek i duże ryzyko , żeby dobrze i w miarę szybko zarobić trzeba wjechać co najmniej +30$ .. już lepiej się tradować

Ty się słyszysz? Co on może trade'ować? xD Na 100% nie na klucze, bo teraz wytrade'owanie czegoś z kluczem zysku jest prawie niemożliwe. Będzie tradeował przedmioty droższe 20 centów? xD Wszyscy chcą overpaya.

Opublikowano

Ty się słyszysz? Co on może trade'ować? xD Na 100% nie na klucze, bo teraz wytrade'owanie czegoś z kluczem zysku jest prawie niemożliwe. Będzie tradeował przedmioty droższe 20 centów? xD Wszyscy chcą overpaya.

Uwierz , że się da tylko trzeba czasu sam jestem przykładem i znam dużo osób którzy od 10 euro łatwą drogą idą to góry , tylko jak mówiłem trzeba czasu.

Opublikowano

Uwierz , że się da tylko trzeba czasu sam jestem przykładem i znam dużo osób którzy od 10 euro łatwą drogą idą to góry , tylko jak mówiłem trzeba czasu.

W pierwszym poście napisałeś, że ruletki to długi i powolny zarobek, czyli wg. ciebie trade jest szybki.. teraz piszesz, że trzeba czasu.. do tego biłem : P.

Opublikowano

W pierwszym poście napisałeś, że ruletki to długi i powolny zarobek, czyli wg. ciebie trade jest szybki.. teraz piszesz, że trzeba czasu.. do tego biłem : P.

.. Czytaj uważnie , napisałem , że trading jest łatwy , ale wymaga dużo czasu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...