Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Pliki serwerowe rain pod vps/dedyk

Gość Lujekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Udostępniam pliki raina te z 2006 roku bo nigdzie nie ma na forum.Nie jestem pewny czy działają i jak ktoś stestuje niech napiszę :).Jeżeli zły dział czy coś usuńcie posta nie nadawać mi warna bo nie wiem co i jak :)

Download

https://mega.nz/#!T9NTwCoT!vjsI9w32DvLEcCQ22fB18VGGkzgQ_NhONqc_PEa2ohM 

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/99c4712a452535ca73d750250a79f7186533e630eca9ae0daf492ecd0ebc0ea1/analysis/1472553816/
Opublikowano

Kurde, dawno sie nie bawiłem w fora internetowe, w gry itp a tutaj dzisiaj o.. :D

Wchodzę sobie na mpc i znajduje stare dobre pliczki, dzięki bardzo, dobra robota :D

I Members I

Już tutaj byłem, osiągnąłem co chciałem a teraz czas osiągnąć to drugi raz ;)

Opublikowano

dobra wieczorem się tym pobawię i dam Ci znać :) 

I Members I

Już tutaj byłem, osiągnąłem co chciałem a teraz czas osiągnąć to drugi raz ;)

Opublikowano

klient metin2 2008 pl nie patchowany (downloadu nie bd dawać bo miliony downloadów jest) ale też pójdzie ci na kliencie 2004 

Opublikowano

klient metin2 2008 pl nie patchowany (downloadu nie bd dawać bo miliony downloadów jest) ale też pójdzie ci na kliencie 2004 

Jeżeli dobrze pamiętam to na cliencie 2004 nie pójdzie, bo Rain ma nowsze game niż binkę więc nie połączy. 

Ktoś na devie (w komentarzach) dał jakąś nowszą binkę, którą się logniesz do postaci, ale wywali przy wejściu do mapy. Dlatego trzeba zrobić kilka poprawek.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

ja czytalem i niby im szly ale nie intereuje mnie to tylko nwm czy pliki dzialaja :) (sorry za orte ale zjebala sie klawa)

Opublikowano

wszystkie pliki da się przenieść z hamaka na vps/dedyk ale nwm czy działają 

niby da sie zrobić na nich po l99 np

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...