Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eune rip

Just Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tam ludzie ? Wam też nie działa eune czy tylko mój client ma raka jebanego gierczaka i sie nie moge nawet zalogować ? SPierdolony serwer całe życie ja p******e jaki rak -.- Wraca człowiek z wakacji, chce zajebać rankeda, a tu c**j rito suck dicks jak zwykle 

Opublikowano

Też mam zwałe z klientem.

Mam takie poboczne pytanie przed tą przerwą grałem rankeda którego wygrałem i czy dostane za niego punkty?Nie czekałem na staty po meczu bo juz klient był ostro zbugowany więc wszedłem do menu głównego i sprawdziłem pkt gdzie mam ich tyle ile miałem -,- Odświeżą?

Odświeżyli pkt, ale kierwa ja nie miałem żadnych problemów i nagle zgasili rankedy a wczoraj grałem i nagle zawsze ktoś u mnie w teamie miał lagi i rankedy były ON #ritopls

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Działa już?:D
Bo miałem ochotę na lige legend ale po tym komunikacie że eune nie działa moment mi się odechciało :/

I Members I

Już tutaj byłem, osiągnąłem co chciałem a teraz czas osiągnąć to drugi raz ;)

Opublikowano

Czego ty oczekujesz od tej firmy?, ja tam nie miałem i nie mam żadnych problemów... poza kolejką 300 osób raz...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Działa już? :D

Bo miałem ochotę na lige legend ale po tym komunikacie że eune nie działa moment mi się odechciało :/

Już działają rankedy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Też mam zwałe z klientem.

Mam takie poboczne pytanie przed tą przerwą grałem rankeda którego wygrałem i czy dostane za niego punkty?Nie czekałem na staty po meczu bo juz klient był ostro zbugowany więc wszedłem do menu głównego i sprawdziłem pkt gdzie mam ich tyle ile miałem -,- Odświeżą?

Odświeżyli pkt, ale kierwa ja nie miałem żadnych problemów i nagle zgasili rankedy a wczoraj grałem i nagle zawsze ktoś u mnie w teamie miał lagi i rankedy były ON #ritopls

tez wczoraj nagle mialem lagi bez zadnego powodu.

Hello there.

Opublikowano

J****, że LoL już kilka lat jest najpopularniejszą grą na świecie, która działa niemal non-stop cały czas. Jak się spieprzy im cokolwiek to oczywiście zamiast zrozumieć, że sprzęt się czasami ... PSUJE?! lepiej zbluzgać ich i powylewać złość, że akurat nie mogę przez kilka godzin pograć ... straaaaaszne. 

Oczywiście innym firmom nigdy się nie zdarzyło aby mieć chwilę przerwy w działaniu lub mieć jakiś błąd.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

J****, że LoL już kilka lat jest najpopularniejszą grą na świecie, która działa niemal non-stop cały czas. Jak się spieprzy im cokolwiek to oczywiście zamiast zrozumieć, że sprzęt się czasami ... PSUJE?! lepiej zbluzgać ich i powylewać złość, że akurat nie mogę przez kilka godzin pograć ... straaaaaszne. 

Oczywiście innym firmom nigdy się nie zdarzyło aby mieć chwilę przerwy w działaniu lub mieć jakiś błąd.

SĄ LUDZIE I TABORETY,

3/4 MPC TO PIERDOLONE KRZESŁA DO KTÓRYCH NIC NIE DOTRZE

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...