Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić? Pytania związane z grą

Domisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam okazje zakupić Diablo 3 z dodatkiem wersje pudełkową za 150 zł. Moje pytanie brzmi tak. 

Czy warto kupić za taką ilość pieniedzy tą gre? 
Co w tej grze robić? 
Lepiej grać singla czy multi? 
Czy jest róznica miedzy graniem samemu a w coopie
Czy gra jest monotonna czyli typowe chodzenie na Bossy po 10-20 razy tego samego rodzaju po to żeby wydropić wymarzony item?
Czy trzeba wysyłać jakieś pieniądze na "item shop" w grze po aby coś w niej osiągnąć? 
Na czym polega gra?

Opublikowano

Witam otóż mam okazje zakupić Diablo 3 z dodatkiem wersje pudełkową za 150 zł. Moje pytanie brzmi tak. 

Co w tej grze robić? 

Czy gra jest monotonna czyli typowe chodzenie na Bossy po 10-20 razy tego samego rodzaju po to żeby wydropić wymarzony item?

Czy trzeba wysyłać jakieś pieniądze na "item shop" w grze po aby coś w niej osiągnąć? 

Na czym polega gra?

Po wbiciu maksymalnego poziomu robisz szczeliny nefalemów lub głębokie szczeliny gdzie dropisz itemy, wbijasz poziomy mistrzowskie i ulepszasz kamienie legendarne.

Zależy od postaci.

Gdy grasz sam pomagają Ci towarzysze którzy odblokowują się w różnych miejscach i aktach (Templariusz, Szelma i Zaklinaczka) natomiast grając z innymi osobami nie pomagają Ci towarzysze w zamian za to dostajesz większą szanse na drop itemów i zdobywasz więcej doświadczenia.

Gdy wbijesz 70 poziom robisz cały czas szczeliny czyli losowe lokacje z losowymi mobami.

W grze nie ma item shopu.

Gra polega na ciągłym robieniu tych samych rzeczy (szczeliny) i zbieraniu przedmiotów potrzebnych do buildu.

Opublikowano

• Skoro gra polega na ciaglym robieniu tych samych rzeczy "  to nie nudzi sie ona zbyt szybko ? 

To zależy od Ciebie - jeśli lubisz takie gry to nie. Zawsze można zmienić postać lub set i "uczyć się gry od nowa".

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Co w tej grze robić? 

Na czym polega gra?

1. Jeśli cie ta gra interesuje no to warto

2. Grać grać i czerpać przyjemność z tej gry

3. Jak wolisz. Nie ma czegoś "lepiej" oczywiście więcej expa zdobywasz na multi ale jeśli chcesz tylko grać o tak sobie to graj jak chcesz

4. Więcej expa. 

5. Wymarzeny item jest do zdobcycia trudny ale gra jest dość przyjemna

6. Nie, itemshop nie istnieje

7. Zabijanie mobkó aby stać się lepszym graczem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...