Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rezerwacja slota na serwerze x2

BleIKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio miałem problem z rezerwacją slota, myślałem że działało dlatego zamknąłem temat a jednak dalej coś nie pyka.

Chodzi mi o to że nawet jeżeli jest pełny serwer to VIP jak wbije to wywali randomowego gracza i on może zagrać. Wiem że coś z tych komend ustawiałem różne kombinacje i nic nie działało a może jakiś plugin?

https://wiki.alliedmods.net/Reserved_Slots_(SourceMod)

Opublikowano

Nie rozumiem co ma nie działać. VIP wbija i wywala gracza, chyba dobrze nie? Jeśli nie to podaj jaki konkretnie efekt chcesz osiągnąć bo nie potrafię tego wywnioskować z twojej wypowiedzi.

Opublikowano

No o to mi chodzi żeby było coś takiego że gdy gracz wchodzi to wywala kogoś i on może wejść. Aktualnie mam coś takiego że tylko może wejść ale musi czekać aż ktoś wyjdzie

Opublikowano

Jak wchodzisz VIP'em na serwer?

Takie wejście VIP'a na serwer nie może odbywać się normalnie bo slot reservation tak nie zadziała. Jeśli chce wbić na serwer to musi skopiować IP serwera i wejść przez konsole - connect <ip servera>

Inaczej nie wbije i będzie musiał czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...