Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta V - Czy opłaca się kupić biurowiec za 1mln i zrobić misje Securo Serv?

Xe00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się kupować biurowiec za 1mln i robić te misje securo serv? Ile mniej więcej można wyciągnać kasy, więcej niż za napad?

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Jak najbardziej. Zaletą jest to, że w przeciwieństwie do (przygotowań do) napadów możesz je robić sam. Za trzy paczki kosztujące 18k (tak naprawdę nic nie płacisz, jeżeli zadbasz o to, żeby robić po każdym dostarczeniu zadanie prezesa, najlepiej Łowca głów) zgarniasz przynajmniej dwa razy tyle (często więcej), no i co jakiś zdarzają się paczki, za których zapłacenie 19k zarobisz nieco ponad 100k. Dostarczanie paczek, ich sprzedaż i zadania prezesa to także bardzo dobry sposób na zdobywanie RP. ;)

Opublikowano

Biuro może być fajnym urozmaiceniem rozgrywki bo myślę że ciągłe wykonywanie tego samego napadu się szybko nudzi i pomimo że zarabiasz te pieniądze to się nudzisz. Tak jak wyżej napisane, na plus że możesz sam to wykonywać tylko z tymi paczkami to różnie bywa. Raz sie weźmie 3szt. które będą w jednym pojeździe albo wystaczy je zebrać, a raz że w 2 furgonetkach i samemu ciężko bedzie ci to zabrać ponieważ myślę ze inni zdazaw ci to rozwalić. Tutaj nie zarobisz tak szybko jak na napadach. Jeszcze zależy po ile sztuk bedziesz zapełniał magazyn i czy przy sprzedaży towaru nie zechce się komuś rozwalić ci to ale saq i na to sposoby. Możesz szukać sesji gdzie jest jak najmniej osób albo gdy jesteś na sesji odłączyć internet i ponownie podłączyć po czym zostaniesz sam na sesji.

Opublikowano

Jak dla mnie nie warto. Nie dość, że zanim zaczniesz zarabiać ("spłacisz" biuro i magazyn) to minie dużo czasu, to jeszcze bardzo szybko nudzi się robienie tego. Znajomym natomiast nie chce się tego robić z tobą, bo oni z tego prawie nic nie mają. Ty sprzedajesz np. ładunki za 500 tys. $, a oni dostają 6K. Po jednej paczce długo ci to zajmie. Więcej paczek jak jesteś sam nie opłaca się robić, bo gra działa w ten sposób, że jak chcesz samemu kupować np. po 3 paczki to prawie zawsze są one oddzielnie. Jednak gdy jesteś już ze znajomymi, to zawsze są auta, a rzadko paczki.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Tak jak UP napisał, Jest to fajne z początku ale nie idzie na tym zarobić chyba że albo robisz to sam aż do bólu, albo masz naprawdę zdeterminowanych/bogatych znajomych którym nie zależy na $. Najlepiej zarabia się na heist'ach, szczególnie gdy je grindujesz, A securo serv robię gdy mam dużo wolego czasu i chcę polatać heli z kumplami i przy okazji pozbierać parę skrzynek. Zabawa jest naprawdę świetna ale nie licz na to że wzbogacisz się szybko.

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...