Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż skinów

MCPr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! Posiadam skiny: M4A1-S Cyrex FT, AK-47 Redline FT (4x Renegades), M4A1-S Nitro FT. Po podliczeniu wyjdzie ok 13 euro. Koleś zaproponował mi 100zł PSC za cały zestaw czyli ~22-23 euro... Pisał, że najpierw ja dam mu Nitro, potem on kasę, a na końcu dam resztę. Chciał mi dać nawet w zastaw konto origin za redline. Biorąc pod uwagę, że wydropiłem tę Nitro to jestem skłonny spróbować, nic nie stracę. Co Wy myślicie na ten temat?

Opublikowano

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=219992179&token=3GlYcMls jego tradelink, bo nie mam telefonu przy sobie i nie mogę się zalogować na steamcommunity. Ogólnie ma kanał na YT, parę +rep. Jak dowiedział się, że mam tradebana na Nitro, to wysłał wymianę i napisał, że Redline, a potem PSC, oczywiście odrzuciłem. Aczkolwiek za to Nitro to w sumie mógłbym spróbować. W końcu stracę 1 godzinę gry. :D

Opublikowano

Jak wydropiłeś te m4 to mogłeś odrazu wymieniać bez czekania, to jakim cudem niby masz trade-bana na nią?

on chce cie wychujac nie widzisz tego ? lel

Opublikowano

Dobra, wypierdalam typa i leci block, to reporcik poproszę :3

PS: Wydropiłem Gamme 2 i kupiłem od razu Emkę, bo chciałem spróbować obstawić jakiś mecz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...