Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żyły wodne

Mr. Krzysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sądzicie o żyłach wodnych przebiegających pod domami? Czy naprawdę powodują one negatywne skutki? Jakieś promieniowanie? U mnie pod domem, konkretnie pod 1 pokojem przebiega żyła wodna jest po potwierdzone, nawet kot często kładzie się na środku tego pokoju. Dokładnie w tym miejscu gdzie jest ta żyła. Śpię w pokoju obok. Sam jestem zmęczony często czuję się senny mimo, że spałem nawet 9-10 godzin. Czuję się otępiały. Robiłem badania na anemie ale na badaniach wszystko w porządku. Czy taki stan faktycznie jest spowodowany mieszkaniem w pobliżu żyły wodnej? 

giphy.gif

Opublikowano

Mój wujek widzi takie żyły jak wiedzmin. Kurwa wszędzie. Zwykłe pierdolenie, pod moim pokojem jest, wystarczą mi 4h dziennie snu, i normalnie funkcjonuje.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Według radiestetów żyły wodne przemieszczają się oraz wysyłają pionowe promieniowanie geopatyczne (niektórzy sprzedają urządzenia mające mu przeciwdziałać), wywierające niekorzystny wpływ na organizm człowieka znajdującego się nad taką żyłą.

Tak ma to niekorzystny wpływ podobno 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja też wierzę w żyły wodne, bo sama ich doświadczyłam. Na niefart przebiegały prosto przez sypialnie, więc naprawdę problemy z zasypianiem były. Od kilku miesięcy mam odpromiennik Creatos. Jest lepiej, ale i tak myślę o jakimś remoncie i zamianą pokoi. 

Opublikowano

Ale jeśli piszesz, że kot kładzie się w miejscu gdzie przebiega ta żyła, to chyba nie jest szkodliwe. Gdyby zwierzak wyczuwał, że w tym miejscu jest coś nie tak, to by się tam nie kładł ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...