Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami w grze

szumin32145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Nigdy z metkiem problemu nie miałem, odpalałem wszystko 0 lagów. Lecz jednak od kilku dni gra strasznie mi laguje (np: kiedy ściągam i zakładam broń czynność jest opóźniona o ok.3/4 sek, to samo z potami, aktywowaniem okien dialogowych itp.) 

Neta mam bardzo dobrego, inne gry typu: lol, cs, warframe, dead island działają bez problemu.

Czy może być to wina antywira, lub jakiejś opcji systemowej (mam win10, ostatnio aktualizowałem) 

Jak temu zaradzić ? :D

Opublikowano

może masz na komputerze jakiś syf...przypadkiem może coś zainstalowałeś przy pobieraniu.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

oczywiście nie wykluczam, że to wina serwera ale radziłbym przeskanować kompa pod względem robaków itp...miałem taki przypadek, że po zainstalowaniu syfa z pobierania(przypadkiem) wszystko działało ok, tzn gry, strony itd jedyne co się działo to w ogóle nie buforowały się filmy czy to yt, cda czy na innej stronie z filmami. Więc tak jak wyżej pisałem skan kompa.

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...