Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP top

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GP.

Pooglądaj sobie trochę gier Tobiasa Fate'a i możesz zacząć nim grać. Po kilku jego grać zacząłem go mainować i na razie na 20 gier 80% win ratio w P1.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Wczoraj kupiłem kennena, wyszedłem szybciutko z silvera do golda i pnę się w górę, bardzo mocny champion, po zaoraniu topa i wysnowballowaniu się na spokojnie można wygrać grę, wystarczy zlozyc protobelta i hourglass/rylai zeby zaorac kazdy teamfight, dostal jakis czas temu jakies buffy a mimo to jest rzadko pickowany banowany, kazdy teamfight mozesz wygrac spokojnie a jego obrazenia sa tak ogromne ze az dziwne ze ta mala podroba pikachu tyle robi :)

Opublikowano

Riven

Bardzo prosta postać, ogarnięcie jej zajęło mi wbicie od 0 do 25k masterii (5poziom), na etapie 30k masterii byłem wstanie zrobić 7lvl.

Nie jest skomplikowana, ewentualnie wymaga ćwiczenia resetowania AA z Q (dojście do poziomu boxboxa trochę potrwa, u niego cała sekwencja jest na tyle krótka, że nie byłbyś wstanie z początku zrobić tego w w dwa razy dłuższym czasie), dotego przeskakiwanie przez ściany, odpowiednie combo, etc. i koniec, finał! ;v Dojście do poziomu gdzie co grę byś dostawał S / S+ to kwestia 50k może 100k masterii (licz 1k to 1 wygrana gra), lecz wymasterowanie jej, ogarnięcie największych kontr, czy dostosowanie się z buildem pod team to inna bajka. Jest bardzo łatwa pod full dmg w tym Revenous Hydra, natomiast pod tanky riven z Titanic Hydra jest trudniejsza, bo zmienia to styl gry (mniejszy dmg, słabsze wbicie, bardziej safe-play [trzeba się odzwyczaić od mega agresywnej gry i napierania na przeciwnika nawet od 1 poziomu] lecz ma to swoje plusy, a nawet sporo)

Opublikowano

Wukong. Mało kto nim gra a możesz zabić 1-2 osoby na combo, jeżeli spieprzysz sprawę to i tak jest użyteczny w walkach, dzięki W można naprawdę ciekawie ogrywać przeciwników.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Wukong. Mało kto nim gra a możesz zabić 1-2 osoby na combo, jeżeli spieprzysz sprawę to i tak jest użyteczny w walkach, dzięki W można naprawdę ciekawie ogrywać przeciwników.

Na dłuższą metę i w na wysokich dywizjach, jest on useless postacią, no chyba że autor faktycznie zabierze się za niego, to wtedy można z niego wyciągnąć każdą gierke

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ci wybór Teemo. Pewnie mało go widzisz na tych dywizjach, ale to dlatego, że ludzie go nie doceniają. Mocne obicie w Early i Late, utrudnianie farmienia, wysoka mobilność i do tego grzyby które są niesamowicie irytujące dla przeciwnika.

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...