Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUNE

TrueKaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne od jakiegoś czasu trafiasz takich ludzi, ale to nie oznacza, że nie można spotkać porządnych ludzi podczas gry. W godzinach nocnych nie mam z tym żadnego problemu. I nie, EUNE nie różni się tak bardzo od innych serwerów.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Rzadko, ale jednak czasem ktoś się trafi. Pozostałe gry nadal możesz wygrywać, a raczej tych "raków" nie masz cały czas.

Opublikowano

W wyższej dywizji rzadko to się zdarza, częściej ktoś słabo gra niż trolluje, przynajmniej tak jest w moim przypadku. Polecam grać w nocy lub wczesnym rankiem, wtedy najlepiej się gra.

Opublikowano

Aktualnie typowych trolli które specjalnie trolują grę jest już mało  a pod pojęciem "raki" kryją się  raczej ludzie którzy po prostu nie ogarniają gry i są słabi. Fakt są ludzie upierdliwi , typowe dzieci  ale zmienia się to w rok szkolny od godziny 8.00  do 15.00  ( ͠° ͜ʖ °)

Opublikowano

Tsaa Tylko ja mam tego farta ze jak wygrywamy gre to i tak ja przegram bo odpierdalaj jakies dziwne akcje typu "tryb rambo mode i tym podobne"

Opublikowano

W LoL'a pogrywam już jakiś czas, teraz już sam, bo koledzy sprzedali konta i stwierdzili, że to pierdolą.

Ja chyba też zacznę, nie jestem na tyle ogarniętym graczem, żeby 'solować' rankedy (niektórzy tak potrafią xD),

a na normalną grę chyba nie ma szans, mój bilans 3:15  (po założeniu nowego konta, wbiciu 30 lvla wskoczyłem sobie  do S1)  spadłem przez idiotów do BI, później do BII, przestałem grać na jakiś czas, żeby trochę odpocząć i nabrać sił, wróciłem, pierwszy ranked po przerwie, wygrany, jest nadzieja, odpalam następnego i co widzę? Supp i Jungler proszą o zmianę pozycji, bo nie potrafią na nich grać,  nikt się nie zgodził, padły słowa "I go troll " koniec końców Jungler próbował junglować MFką, a supp wybrał sobie Shaco, śmiem twierdzić, że poziom spierdolenia umysłowego wzrasta, a dzieci przejmują kontrolę nad tą grą

Opublikowano

Powiem ci tak. Sezon zaczelem od silvera 3. Aktualnie mam golda 1. I z przykrością stwierdzam że team na tym poziomie to jakieś jaja. Nie ma gry bez trolla/toxica. Przykład ? Na topie gra gnar. Przychodzi mu na ganka gragas przy czym ginie.. No wiadomo zdarza się a co na to gnar? "Reported fcking bastard". Po tej akcji wyzywał junglera cała grę. A tera przykład numer 2. W tej samej grze grałem katą ( wiem nie nadaje sie do tej dywizji ale miałem ochotę )

Zszedłem na bota by pomóc mojemu adc. Schodzę, zrobiłem doubla po czym mój adc stwierdził ze jestem Ekhem Pierdol*****, że sksułem mu 2 kille i że nie pomaga mi w grze. Gra skończyła się tym że gnar wyzywał całą drużynę a Premade na bocie trollowalo.. Z gragasem mogliśmy tylko patrzeć i płakać :( niestety to jest tylko przykład (prawdziwy) bo takie osoby są co grę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Może po prostu mam pecha ale 10 gier pod rząd zawsze był afk.A najbardziej irytują mnie pryszczate koleszki lub dzieci które nie zauważają swoich błędów typu gość gra na midzie ,0 wardów ginie od ganka sapie się do jg że mu niepomogłem,lub enemy na jego linni ma przewagę 2 killi i w itemach to zamiast farmić lub czekać na gank gość stwierdza że może go zabić na bezpośredniej wymianie i oczywiście ginie.K***a przecież ta gra wymaga tylko używania mózgu.Naprawdę nwm czemu to takie trudne.Co z tego że jestem dominatorem w trakcie gry i nie mówię tu o killach tylko dmg i objectivy to i tak znajdzie się ktoś kto da dupy totalnie.Nigdy ale to nigdy niebyłem w tej grze carrowany przez team czaicie ? Bo ja nie rozumiem tego kompletnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...