Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam DMG na Argentusa

i*Nasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś posiada takie coś :P najlepiej z buta i z konia jak da rade :) Pozderki i lecą + (tydzień + ) za hack na argentusa by dmg xdd na ninje pozdro :D

Opublikowano

1. Wypakowujesz pliki do głównego folderu argentusa

2. na pliku argentus.bin klikasz ppm > właściwości > przy nazwie usuwasz .bin i zapisujesz jako argentus.exe 

3. uruchamiasz argentus.exe i Dll-Injector v2 by Padmak (jako administrator !)

4. w programie ktory ci sie otworzy 

a. klikasz "datei suchen" i wybierasz plik ProDamage.dll z folderu argentusa

b. klikasz "Fenster zum injizieren auswahlen" wyskoczy oknienko z informacja ze masz 3 sekundy na wybranie okna z grą, wtedy naciskasz "ok" od razu klikasz na otwartego juz wczesniej argentusa i czekasz około 5sek po czym możesz znów wrócić do tego programu gdzie wyskoczy ci okienko z zapytaniem czy to argentus jest tą grą ( oczywiście klikasz tak :) ) powinno już wyskoczyć okienko w którym wybiera się prędkość ataku itp.

c. na koniec wybierasz w tym programie z listy która jest mniej więcej na środku proces argentus.exe i klikasz przycisk "In den ausgewahlten Prozess injizieren" 

5. teraz możesz zalogować się w grze i cieszyć się hackiem :) 

"Speed" - oznacza prędkość ataku z jaką nasza postać ma atakować

"Auto Damage" - po zaznaczeniu tej opcji zadajemy przyspieszony dmg zaznaczonemu celowi

"Auto Damage on Attack" - po zaznaczeniu tej opcji zadajemy przyspieszony dmg kazdemu kogo uderzamy

"Off" - usunięcie efektów hacka

Pisałem instrukcje na szybko wiec mam nadzieję że w miare zrozumiale napisane bo sam metodą prób i błędów dopiero ogarnąłem jak to działa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...