Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ladowanie map

Ebola3321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, pisze po forach bo nie moge se poradzic z problemem z ktorym mecze sie od niedawna.

Chodzi o ladowanie sie map. Na poczatku wszystko bylo git, gra sie ladowala ladnie, plynnie - wchodzilem na serwer jako pierwszy itp. 

Natomiast od pewnego czsau mam problem z tym ladowaniem, czasem mapa mi sie zaladuje tak, ze zdaze na chwile przed koncem rozgrzewki, czasami kilka minut przed a czasami wgl mi sie nie zaladuje i wyrywam bany... 

Jakies pomysly? 

Robilem wszystkie aktualizacje systemu, karty graf itp.

Posiadam win 10

Przepraszam za spam przypadkiem zrobilem 2 tematy

Opublikowano

Na początek spróbuj ustawić w konsoli "fps_max x" gdzie x to jakakolwiek inna liczba niż 0. Jeśli jej nigdy nie zmieniałeś to x powinno wynosić 300.

Druga sprawa to dodaj CS'a do wyjątków w firewallu.

Jak odpalasz gre na botach to jest to samo?

Opublikowano

Wlasnie nic nie zmienialem przyszlo samo z siebie.

Widzisz, mam ten firewal od początku jak ten komputer zakupilem i nie bylo wczesniej zadnych problemów.

Tak jak odpalam na botach jest to samo.

Opublikowano

Sprawdz spójność plików. Moze cos z ustawieniami gry jest źle, reinstal gry powinnien pomóc.

@1361622928-U485574.pngofftopic

Mialem zamiar pobierać win10 ale przeczytałem w necie jakie ludzie mają problemy z grami to mi sie odechcialo.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja ogolnie nie mam zadnych problemow z win10 tyle co teraz ale to raczej nie przez win, postaram sie porobic to co pisaliscie i dam znac, jak cos nowego wam wpadnie do glowy dajcie znac.

Opublikowano

Steam > Bibilioteka > PPM na CS'a > Właściwości > Ustaw opcje uruchamiania > wpisujesz tam "+cl_forcepreload 1" (bez cudzysłowia).

Opublikowano

Sluchaj to jest nowy lapek.. :P ma 1 moze 1,5 msca. Wiem co bylo juz nie tak, jak pisales oczyscilem go zupelnie, nie potrzebne pliki wywalilem, reinstal csa, oczyscilem gdzie sie dalo i chodzi juz git :) 

Wszystkim dzieki za pomoc 

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...