Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagłe spadki FPS'ów

PeCeT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj mam taki problem , iż po restarcie komputera w grze cs go spadły mi ostro fpsy z ok. 100-120 klatek do 20 ! Nie mam pojęcia czym mogło być to spowodowane , bawiłem się opcjami energi wszystko na wysoką wydajność opcje uruchamiania powyłączane itp. Nic nie pomogło , gra ustawiona low rozdzielczość 800-600 

max fpsy 25. Karta graficzna ustawiona na dedykowaną Nvidi więc wątpię , żeby gra uruchamiała się na zintegrowanej.

Specyfikacje sprzętowe : 

Laptop - Lenovo g780

4gb Ram DDR3

Karta Nvidia GeForce 635M , Zintegrowana Intel HD Graphics 4000

Procesor - Intel Core I5 3230M 2,6GHz

Dodam , że skanowałem w poszukiwaniu wirusów i nic nie wykazało , to samo z Advanced System Care wykazał kilka błędów ale naprawił , Sterowniki do karty świeże.

Opublikowano

Może głupie pytanie, ale warto spytać - Reinstal Cs'a był? Jeśli nie, to polecam do tego jeszcze wyczyścić rejestr żeby nic nie zostało.

Instalowałeś coś? Ściągałeś coś?

Możesz zrobić backupa?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Witam od wczoraj mam taki problem , iż po restarcie komputera w grze cs go spadły mi ostro fpsy z ok. 100-120 klatek do 20 ! Nie mam pojęcia czym mogło być to spowodowane , bawiłem się opcjami energi wszystko na wysoką wydajność opcje uruchamiania powyłączane itp. Nic nie pomogło , gra ustawiona low rozdzielczość 800-600 

max fpsy 25. Karta graficzna ustawiona na dedykowaną Nvidi więc wątpię , żeby gra uruchamiała się na zintegrowanej.

Specyfikacje sprzętowe : 

Laptop - Lenovo g780

4gb Ram DDR3

Karta Nvidia GeForce 635M , Zintegrowana Intel HD Graphics 4000

Procesor - Intel Core I5 3230M 2,6GHz

Dodam , że skanowałem w poszukiwaniu wirusów i nic nie wykazało , to samo z Advanced System Care wykazał kilka błędów ale naprawił , Sterowniki do karty świeże.

A laptop podczas gry nie grzeje ci się za bardzo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...