Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permban - jak udowodnić brak winy

sssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

otóż z moim kontem jest taka sprawa . Z jakiś rok temu przestałem grać w league of legends. Na tym koncie grałem od ostatniego tygodnia konca sezonu 1 .

I teraz taka sprawa. Wczoraj postanowiłem zagrać w lola po tej przerwie. Musiałem odzyskac hasło bo moje nie pasowało a byłem w 100% pewny ze to było te. Odzyskałem i na mailu widziałem prosby nawet o zmiane e-maila na jakis inny.
Okazało sie ze ktos grał na moim koncie , lecz gdy sie zalogowałem zaistniał komunikat permbana. Mam wszystkie logi z czatu, i jest ewidentnie pokazane, ze ktos grał na koncie i specjalnie flaimił wszystkich i trollował ogolnie, zebym miał bana

Jestem pewien ze hasło znałem tylko ja, i ja sam osobiscie nikomu nie podawałem hasła, nie wykluczam ze moglbyc to ktos ze znajomych poza kradzieza

I teraz tak, jak wyjasnic to riotowi i udowodnic tą sprawę ze nie ja byłem winny temu toxicowi, moga sprawdzic po ip ze rzeczywiscie grał ktos inny? Wiecie moze jak rozwiazac ta sprawe?
Pozdrawiam

EDIT

Z tego co widze konto moze miec bana od Lutego tego roku , ostatnia gra w historii jest właśnie tego dnia

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Właściwie udostępniłeś w efekcie komuś to konto, więc nie mają obowiązku po takim czasie odbanować konta. Napisz do supportu i przekaż wszystkie informacje jakie posiadasz.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Raczej ciężko, konto jest własnością Riotu więc ich nie obchodzi kto grał na twoim koncie, z drugiej strony kradzież, podobno odzyskują konta, ale nie wiem jak to się ma do permbanów spowodowanych świadomie przez osoby trzecie.

Opublikowano

Kradzione konto odzyskuje sie normalnie poprzez napisanie na support riotu (sprawdzone na wlasnym koncie). Podajesz wtedy chyba 5 znajomych, date zalozenia konta, jakies kody jak sie ladowalo RP, 1 skina zakupionego na koncie takie tam bzdury i o ile sie nie myle oni sprawdzaja kto logowal sie na koncie po IP.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Kradzione konto odzyskuje sie normalnie poprzez napisanie na support riotu (sprawdzone na wlasnym koncie). Podajesz wtedy chyba 5 znajomych, date zalozenia konta, jakies kody jak sie ladowalo RP, 1 skina zakupionego na koncie takie tam bzdury i o ile sie nie myle oni sprawdzaja kto logowal sie na koncie po IP.

Mam nadzieję, że umiesz czytać, prawda?

@topic

Ogarnij wszystkie dowody, które mogą świadczyć o tym, że jesteś niewinny. Screeny kopii maila, jakieś IP swoje, kto mógł mieć dostęp do konta, co gdzie jak dokładnie. Może jest jakaś nadzieja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...