Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPH] Konto premium

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, czy da się kupić jakoś premke na warrocku filipińskim? z tego co słyszałem da się tam kupic tylko przez karty prepaid, pozdrawiam

tak btw gra ktoś na filipińskim?

Opublikowano

JA czasem pogrywam.

Co do platnosci prepaid tylko, ale jezeli ukonczysz wypelnianie profilu w 100% mozesz placic paypal itp.

Niestety jeszcze nie doszedlem jak ukonczyc profil w 100%.. Pewnie trzeba odebrac tego "gifta" ale po tym nic sie nei dzieje.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

JA czasem pogrywam.

Co do platnosci prepaid tylko, ale jezeli ukonczysz wypelnianie profilu w 100% mozesz placic paypal itp.

Niestety jeszcze nie doszedlem jak ukonczyc profil w 100%.. Pewnie trzeba odebrac tego "gifta" ale po tym nic sie nei dzieje.

dokładnie mam cały cas 80% i za c***a nie wiem jak skończyć ten pierdzielony profil, jaki masz nick, można sie kiedyś zgadac :P

Opublikowano

Ponury.

Probowalem na VPN itp i nic nie dzialalo. Moze to u nich sie dowod wysyla czy oni sami weryfikuja czy sa prawdziwe dane. Kto wie ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ponury.

Probowalem na VPN itp i nic nie dzialalo. Moze to u nich sie dowod wysyla czy oni sami weryfikuja czy sa prawdziwe dane. Kto wie ..

napisałem do nick email i na fb, zobaczymy co odpiszą, bo jak się tego nie zrobi to nic nie działa, nawet forum

Opublikowano

Jak Ci odpowiedza to daj znac.

Ja szukalem odpowiedzi na to po google i roznych stronach ale nei znalazlem.

Nawet nie wpadlem na to by do nich napisac :D

MAL

Opublikowano

Jak Ci odpowiedza to daj znac.

Ja szukalem odpowiedzi na to po google i roznych stronach ale nei znalazlem.

Nawet nie wpadlem na to by do nich napisac :D

odpisali na kilka pytań dosyc szybko, że jestem w szoku :) , więc tak:

-to jest strona beta, więc nie można uzyskać 100%, narazie max 80%,

-ten box na stronie to był dla ich starej gry KUF2ph, obecnie jest obrazek, który ma ustawione przekierowanie na nową stronę i obecnie jest bezużyteczny

-premium tzn coinsy można kupić tutaj:

https://www.offgamers.com/search/index.htm?keyword=kuf2

tyle udało mi się dowiedzieć

Opublikowano

Dajcie linka do tego WR filipińskiego

http://warrock.ph/

próbuje ogarnąc premke, bo tam jak masz premke nie mozna cię wyrzucić z rooma, a tak to kickują smiecie często

aha i codziennie jest event expa i dinarów 300% w godzinach:

-serwer alpha 12PM - 3PM(nasz czas 6-9)

-serwer bravo 5PM - 10PM(nasz czas 11-16)

Opublikowano

Dużo przyjaznych polaków trzymających się razem?

nie spotkałem polaka, ale wszystko praktycznie masz za darmo, wszystkie bronie mozna kupic za dinary oprócz broni na 8 slot i do tego nie potrzebujesz premium, jak uda mi się kupić premium to napiszę dokładnie jak

Opublikowano

@arena

Powiem tak. Polaków i osób pochodzenia innego, niż filipińskie, nie ma tam praktycznie wcale (w sumie nic dziwnego, w końcu jest to serwer filipiński). Jednakowoż, co jest cholernie ciekawe, jest tam zdecydowanie więcej graczy, niż w ostatnim czasie na serwerze globalnym. Ponadto, tamtejsza społeczność, włącznie z administracją, jest niezwykle przyjazna, a trafienie na jakaś toksyczną osobę graniczy wręcz z cudem. Jeszcze jedna ciekawostka. Filipiny są krajem dwujęzycznym, gdzie językiem urzędowym, równorzędnym z ich ojczystym, jest angielski. Tak więc, jeżeli go znasz, nie powinieneś mieć problemu z porozumiewaniem się.

Opublikowano

@arena

Powiem tak. Polaków i osób pochodzenia innego, niż filipińskie, nie ma tam praktycznie wcale (w sumie nic dziwnego, w końcu jest to serwer filipiński). Jednakowoż, co jest cholernie ciekawe, jest tam zdecydowanie więcej graczy, niż w ostatnim czasie na serwerze globalnym. Ponadto, tamtejsza społeczność, włącznie z administracją, jest niezwykle przyjazna, a trafienie na jakaś toksyczną osobę graniczy wręcz z cudem. Jeszcze jedna ciekawostka. Filipiny są krajem dwujęzycznym, gdzie językiem urzędowym, równorzędnym z ich ojczystym, jest angielski. Tak więc, jeżeli go znasz, nie powinieneś mieć problemu z porozumiewaniem się.

zgadzam się w 100%, bardzo fajnie się gra, opóźneinia 1 sec są około ale da się przeżyć, praktycznie wszystko za free, za 25 zł można sobie kupić premke(dział trochę inaczej niż na globalu) i 100% expa w px`ach, administracja jak i graczę przyjemni, kontakt szybki poprzez facebooka, chciałem się dowiedzieć paru rzeczy, zawszę odpowiedz dostałem do 8h, tak więc polecam każdemu tam grę, w godzinach szczytu gdy są eventy, dochodzi nawet do 300 pokoi na serwerze

Opublikowano

Jak za darmo jak trzeba na staminy itp mieć NXcashy xD a i trzeba dinary zarabiac zeby cos miec

no nie widziałem serwera warrocka na których nie trzeba zarabiać dinarów aby coś mieć i teraz tak wejdz na globalnego wr i na filipinskiego nadal sądzisz ze wr ph jest drogi, masz 90% rzeczy za dinary więc nie wiem o co chodzi, tam ludzie praktycznie w ogole nie uzywają stamin,flashy, itp.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety, ja nie bylem w stanie .. Do uzywania innych platnosci niz prepaid prawdopodobnie jest potrzebne 100% ukonczenie profilu. A to jak to zrobic nadal nei mam pojecia.

MAL

Opublikowano

A nie da się kupić na tej stronie offgamers i potem wkleić kod w wr? 

I czy ten KUF to jest waluta, która obowiazuje w wr?

Btw. Ponury nie wiem czy pamiętasz, ale dawno cisnęliśmy razem na prywatach w wr :P 

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Pewnie się da, nie próbowałem, cholera wie jak to działa.

KUF to jakas tam gra, nie wiem jaka xD

Tak pamietam cie ;)

MAL

Opublikowano

Kupiłem cash z wyżej podanej strony. Zapłaciłem 2 zł za 20 cashu. (bo autoryzacja przez kartę kosztuje 14 centów). W większych ilościach wychodzi ok 75 zł za 1000 lub 8 zł za 100. Także nie drogo. Premium na miesiąc masz za 8 zł. 

W razie problemów możecie pytać :P 

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...