Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z doświadczeniem

kacper4242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby wymienić doświadczenie zebrane na czołgach ze statusem elitarnego należy wymienić je za złoto. 1 złoto = 25 wolnego doświadczenia. Czasem zdarza się promocja 1 = 35, warto z takich promocji korzystać.

Opublikowano

Aby wymienić doświadczenie zebrane na czołgach ze statusem elitarnego należy wymienić je za złoto. 1 złoto = 25 wolnego doświadczenia. Czasem zdarza się promocja 1 = 35, warto z takich promocji korzystać.

ale ja nie mam złota jak nie miałem złota to nawed wymieniałem ale nic to nie dało ale sie dało tera nie mogę nic a złoto doładować to czarna magia jest

Opublikowano

ale ja nie mam złota jak nie miałem złota to nawed wymieniałem ale nic to nie dało ale sie dało tera nie mogę nic a złoto doładować to czarna magia jest

Bez złota doświadczenie zebrane na czołgach elitarnych jest bezużyteczne, lepiej włączyć szybsze szkolenie załogi.

Opublikowano

@Kacper... Proponuję kilka dużych liter, kropek, przecinków... Cholernie trudno się czyta Twoje posty. Tak jak napisał @Juri. Musisz mieć GOLDA na koncie, by móc uzyskać wolne doświadczenie z innych czołgów. Nie ma innej możliwości. Co innego jak masz już to doświadczenie, a nie możesz skorzystać. Prawdopodobnie masz moda, a co za tym idzie, znaczek kłódki przy wolnym doświadczeniu. Trzeba kliknąć w kłódkę.

test

Opublikowano

Chyba mu chodzi o to, ze uzbierał trochę wolnego expa i wykorzystał go. Na elitarnych czołgach magazynuje mu się normalny exp (który może przekonwertować na wolny) i uważa, że on działa tak jak wolne doświadczenie.

Opublikowano

Chyba mu chodzi o to, ze uzbierał trochę wolnego expa i wykorzystał go. Na elitarnych czołgach magazynuje mu się normalny exp (który może przekonwertować na wolny) i uważa, że on działa tak jak wolne doświadczenie.

tak jakby ale nie wolne doświadczenie ale sam nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...