Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota (skrypt) na PvP

Qu3aZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam bota, https://www.youtube.com/watch?v=ukEWsIK-Y7I coś jak z tego linku, tylko link na forum tam wygasł i nie da się go już pobrać, szukam czegoś podobnego/ tego samego ma ktoś może coś takiego?

@ Nie dopisałem, nie dokładnie exp bot, tylko pvp bot, w taki sposób że trzymając ALT uderzało cały czas, a puszczając już nie, mam nadzieje że ktoś zrozumie.

Opublikowano

Tego typu botów (a dokładniej skryptów) jest bardzo dużo. Niektóre serwery posiadają zasady przeciwko tzw. "clickerom" i "makrom" pod które oby skrypt by podpadał - ustawiasz prędkość klikania (odstęp czasowy w milisekundach) do naciskania lewego przycisku myszy i git, chodzi.

Mogę ci takie coś podesłać, ale dopiero jak mi potwierdzisz (tu postem, lub na pw) że rozumiesz fakt iż za to możesz złapać bana na serwerze multiplayer jeśli ustawisz zbyt mały interwał i admini na to nie pozwalają (są pluginy wykrywające "clickery")

Opublikowano

Tego typu botów (a dokładniej skryptów) jest bardzo dużo. Niektóre serwery posiadają zasady przeciwko tzw. "clickerom" i "makrom" pod które oby skrypt by podpadał - ustawiasz prędkość klikania (odstęp czasowy w milisekundach) do naciskania lewego przycisku myszy i git, chodzi.

Mogę ci takie coś podesłać, ale dopiero jak mi potwierdzisz (tu postem, lub na pw) że rozumiesz fakt iż za to możesz złapać bana na serwerze multiplayer jeśli ustawisz zbyt mały interwał i admini na to nie pozwalają (są pluginy wykrywające "clickery")

Rozumiem, wiem jak to wszystko działa, pomimo tego nadal chce ten skrypt i jestem świadom bana.

Opublikowano

Lepiej nie używać podobnych clickerów, botów i skryptów, bo tak jak powiedział mój przedmówca - na serwerach istnieją specjalne pluginy które potrafią wykryć takie "małe oszustwa".

Choć w sumie, jak chcesz. Na większych serwerach takich jak TC24 ludzie masowo korzystają ze skryptów więc może nie jest taki diabeł straszny jak go malują.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

polecam auto clicker klikasz np. x i klika ci do śmierci :) Fajne jest nawet do pvp bo nie musisz klikać i cię potem palec nie boli ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...