Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabiaczka

Ike741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Który czołg z tej listy jest najlepiej zarabiającym czołgiem?

- FCM 50 t

- T34

- Rhm. Skorpion G

- AMX CDC

- M4A1

- Lowe

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak najlepiej zarabiający..

Chodzi tylko o to, żebyś robił dmg im więcej dmg tym więcej zarobisz.

I tylko ty wybierasz czym Ci będzie odpowiadało grać.

Jeśli chodzi o polecane to :

Fcm Dobre działo, mobilność pancerz coś przyjmie nie za dużo ale mm do 9 tier max.

Skorpion nowy czołg szybki, dobre działo, brak pancerza znośne kamo mm do X tierów, ale zapewne dostanie nerfa ;>

CDC świetna mobilność, dobre działo, dużo depresja działa, słabe kamo a pancerza praktycznie nie posiada . mm do X t

Proponuję wybrać z tych 3 :)

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Ciężko to powiedzieć, zależy jakim czołgami lubisz grać, jak grasz. 

Ale dla graczy bardziej zaawansowanych polecam AMC CDC.

Jak napiszesz jakie typy czołgów lubisz, to mogę Ci coś więcej polecić. 

Opublikowano

Ciężko to powiedzieć, zależy jakim czołgami lubisz grać, jak grasz. 

Ale dla graczy bardziej zaawansowanych polecam AMC CDC.

Jak napiszesz jakie typy czołgów lubisz, to mogę Ci coś więcej polecić. 

Ogólnie to jeżdżę każdym typem czołgów i preferuję TD i MT. Obecnie mam ~1.750 wn8.

Niestety posiadam M4A1 i jest totalnie beznadziejny. Pomimo 200mm penetracji na APCR (podstawowe) to mam duże problemy z przebijaniem np. IS-3 mimo, że wiem, gdzie strzelać. Depresja działa jest słaba, zero pancerza (sporadycznie się odbije jakaś pestka), często pada silnik, magazyn i działo, prędkość maksymalna nie powala i gdzieś czytałem, że ma dostać nerfa do alfy (390->290). Ogólnie nawet zarabia, ale potrafi się dingać nawet od Rhm'a... 

Opublikowano

To weź IS'a 6. Przyjemny, specyficzny czołg z dobrym pancerzem, penetracja niska, ale jak nauczy się nim grać to jest naprawdę dobrym czołgiem, szczególnie w plutonie. Zarabia przyzwoicie.

Zakup zarabiaczki to kwestia gustu, są czołgi którymi zrobisz więcej i są czołgi którymi można wygrać mecz. Jak się jagodą 8.8 nastuka 4k dmg to zarobi się 150k, ale takie mecze to naprawdę rzadkość. Serwer testowy, pograj wszystkim i kup to co przypadnie Ci do gustu.

Moimi ulubionymi zarabiaczkami są cdc i is-6. 

Opublikowano

Jak lubisz ciężkie i umiesz wykorzystywać teren i grać na wieżę to T34 może ci się spodobać.

Zaleta: Twarda wieża, duża penetracja.

Wada: wolny, długo skupia i długo przeładowuje.

Weź też pod uwagę których załogantów byś chciał szkolić na czołgu, bo jak np. nie rozwijasz ciężkich z drzewka USA (tylko Francuskie ciężkie) to byłoby bez sensu brać ten czołg, lepiej wtedy FCM 50 t (dobry np. do robienia misji ciężkimi gdzie potrzeba mobilności np. do taranowania lekkich). No i tym FCm to nie grasz jak typowy ciężki tylko jakbyś grał medem.

Ja mam z tych czołgów te:

- FCM 50 t  (często pada magazyn)

- T34           (może się zdarzyć, że nie dojedziesz do akcji bo koledzy posprzątają)

- AMX CDC  (nie wybacza błędów)

Najlepiej mi się zarabia T34 z tych trzech.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...