Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp

Witam :)
Chciałbym przedstawić Wam reaktywację mapy z legendarnego, pierwszego sezonu Kwadratowej Masakry.
Najważniejsze pliki pochodzą z dnia 1 września 2012 r, czyli dzień przed opublikowaniem filmu przedstawiającego wysadzanie mapy i koniec sezonu, a niektóre budowle (np. różowy creeper) zostały wklejone z nieco starszych plików, aby poprawić wygląd i tak już zmasakrowanej mapy :D

Podstawowe informacje

ADRES IP: cube.noip.me

Nazwa serwera: dolina2 by Deaphuz

Autoryzacja: Non-Premium

Wersja: 1.9.x-1.10.x

Hamachi: Nie

White-list: Nie

PvP: Tak

Nether i End: Nie

Rozgrywka

Na samym początku serwer miał być jedynie ciekawostką, jednak ostatecznie postanowiłem, że oprócz zwiedzania będzie można na nim grać. Rozgrywka polega na tym, żeby przetrwać - jest to niemal czysty survival. Ułatwieniami są jedynie komendy takie jak /spawn, /sethome, /home, oraz losowe tp na spawnie umożliwiające szybki start w losowym miejscu na mapie (zazwyczaj z dala od cuboidów).

Ekipa

Właściciel: Deaphuz

Administrator: robert9101

Rekrutacji na administratora/chatmoda NIE MA.

Screeny

Q5uqx11.png

45Xppvp.png

Xj2Shrx.png

SvyX3Nm.png

3yLwVLw.png

Kilka słów na koniec.

Myślę, że serwer ten jest dobrą opcją dla tych, którym się nudzi i chcą powspominać stare czasy :) Wszystko zostało już mniej więcej ogarnięte i można grać, więc zapraszam :D!

Opublikowano

Super!

Uwielbiam takie reaktywacje.

Można sobie powspominać itp.  ^^

Lecę grać!

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

ref

Proszę o modyfikację nazwy tematu (zamiana przedrostka) 1.9 na 1.9.x-1.10.x. Serwer obsługuje już nową wersję Minecrafta (dotyczy tylko lobby i tego serwera, pozostałe serwery w sieci dalej działają tylko na wersji 1.9/1.9.2).

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Moim zdaniem powiliście zmienić troszkę prezentacje, ponieważ jest ona tak jak by wizytówką serwera oprócz tego brakuje domeny typu .pl/com serwer w miarę grywalny dla osób lubiących takie klimaty jest w stanie polecić ten serwer, lecz przydałyby, się zmiany wypisane powyżej życzę powodzenia w prowadzeniu serwera.;)

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...