Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można się teleportować na duże odległość bez bana?

amrine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym spytać jak często mozna się teleportować dzięki fake gps na duze odleglosci, tak zeby nie dostac bana?

Opublikowano

To zależy, ale nie radziłbym Ci używać już tego bo bany za błachostki teraz się łapie. Ogólnie to teleportuj się o tyle, ile trwa podróż samolotem/samochodem z miejsca gdzie jesteś do innego kraju/miasta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie, dostaniesz od razu softbana, następnie bana jak chcesz to ustaw sobie dobre proxy z ip które wskazuje na miejsce w którym chcesz expić chyba

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Aktualnie testuje to wszystko bo i tak nie gram w pokemony tylko czituje śpiąc w łózku smacznie więc teleportowałem się z 50 razy już z końca świata na drugi koniec co minute. Softbanów miałem z tysiąc chyba no i to wydaje mi się, że jedyne co grozi za to. Teleportowałem bo sprawdzałem każde kordy na expa, Paryż, Tokyo i od razu do USA, i tak w kółko, obojętnie co kilka minut i nic się nie stało. Tydzień czasu tak lecę. Nie wiem jak można bana wyłapać. Wydaje mi się, że chodzi bardziej o szybkie expienie albo chodzenie 200km/h. 

"Serce motocyklisty bije w rytmie obrotów jego maszyny <3".

Aprilia RS 125 gs (42KM) <3 Kocham ją :)

Opublikowano

Aktualnie testuje to wszystko bo i tak nie gram w pokemony tylko czituje śpiąc w łózku smacznie więc teleportowałem się z 50 razy już z końca świata na drugi koniec co minute. Softbanów miałem z tysiąc chyba no i to wydaje mi się, że jedyne co grozi za to. Teleportowałem bo sprawdzałem każde kordy na expa, Paryż, Tokyo i od razu do USA, i tak w kółko, obojętnie co kilka minut i nic się nie stało. Tydzień czasu tak lecę. Nie wiem jak można bana wyłapać. Wydaje mi się, że chodzi bardziej o szybkie expienie albo chodzenie 200km/h. 

Bana można wyłapać za za szybkie wykonywanie różnych czynności (np. ewoluowanie pokemonów), chodzenie 50km/h+, teleportowanie się (wcześniej czy później wyłapiesz perma xp), za dużą ilość zdobytych pokestopów w krótkim czasie.

Opublikowano

Co wy gadacie ja 6h dziennie wale na sniperze i zero banów, ewentualnie sporadycznie soft

Sniper to nie jest teleportacja na fake gps czy inna zmiana lokalizacji.

Sniper teleportuje sie na chwilke wychacza pokemona dosyc szybko ale lapie go juz w miejscu w ktore podales w lokalizacji:) badz w miejscu w ktorym jest bot.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...