Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy J3 (2k16) - Przenoszenie muzyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, 
kupiłem niedawno ten telefon i jak do tej pory mnie nie zawodzi. Jedynym problemem jest to, że nie wiem jak przerzucić muzykę z mojego PC na telefon. 
Chodzi o to, że w tym telefonie (o dziwo) po podłączeniu do komputera mam tylko dwie opcje transferu plików:

Urządzenie multimedialne (MTP)
Aparat (PTP)

Nie ma nic poza tym.
Jeżeli ktoś wie, jak zrzucić muzykę (ponad 200 kawałków, nie chce mi się tego naprawdę od nowa pobierać) na ten telefon, to będę bardzo wdzięczny za podpowiedź i rzucę kilkoma + :) 

Opublikowano

Spróbuj użyć opcji mtp i sprawdź. Jak nie zadziała to jak uruchamiasz mój komputer powinieneś mieć tam opcje samsung j3, jeżeli nie, to instaluj program id samsunga (kies, lub odin)

Opublikowano

Logicznie myśląc MTP to rozwiązanie, nawet nie usiłowałeś sprawdzić i załączyć pewnie , chyba że nie potrafisz kopiować plików na pena, możesz do katalogu muzyka albo gdziekolwiek muzykę zwalić. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przez MTP właśnie nie wiedzieć czemu, ale nie idzie chłopaki :/ 
Nawet nie pokazuje mi żadnych folderów na karcie SD, a powinno, bo pusta nie jest. 

Opublikowano

To zainstaluj sterowniki do telefonu albo program co ma telefon do obsługi. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

I teraz gruba beka: Samsung Kies 3 nie działa. Przy uruchomieniu (po zainstalowaniu ofc): "Nie znaleziono punktu wejścia procedury ?_Xmem@tr1@std@@YAXXZZ w bibliotece MSVCP90.dll."

Ktoś tak miał? xD
System Windows XP jakby co. 

[edit]

Dobra, znalazłem rozwiązanie tego problemu :D Dla potomnych podaję link:

https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=5582

Temat w zasadzie do zamknięcia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...