Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.10][FreeBulid] ShyCraft

Filipekv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shy-Craft

[Ważne]Kilka informacji o serwerze

Witam serdecznie, na wstępie powiem coś o serwerze.

Serwer nie jest typowo pod zarobek, ale po to aby Wam sprawić przyjemność. Dlatego, że sam grałem na podobnych i wszędzie można kupić monety, czy jakieś super ulepszacze dzięki czemu można być ponad innymi graczami o wiele wydając pieniądze.

Jako Właściciel gwarantuje, że będziemy się starać aby graczom grało się jak najlepiej i jeśli będą jakieś propozycje akceptowane przez większość to je dodamy. :)

Trzy pierwsze osoby na serwerze dostaną VIP'a.

Vip kosztuje 7zł a SVip 12zł, starałem się aby nie było za drogo i tylko to można kupić za pieniądze, żadnych innych rzeczy.

Rekrutacja na Administratora i Moderatora jest otwarta, są tylko dwa miejsca, na które wymagania jedyne jakie są, to pomoc w reklamowaniu i bycie ogarniętym, bo komend można się nauczyć, czy ściągać z google na początku. :)

Właściciel serwera jest pełnoletni, więc nie musicie się bać, że będą rozdawane itemki, czy kasa. Nic takiego nie będzie miało miejsca.

Serwer nie ma miliona nowości i nie wiadomo czego, lecz jak będziecie tylko chcieli to dodam, bo jest stworzony pod stary klimat, na którym mi kiedyś grało się najlepiej.

DROP:

Drop jest ze stone i  jest stosunkowo duży, można nawet wydropić koxy, na które jest 0.35% czy obsidian, a po więcej zapraszam na serwer. ;)

WERSJA:

Wersja serwera to 1.7.10

IP SERWERA:

sepecraft.hostmc.pl

ILOŚĆ SLOTÓW:

40

Na serwerze są prace, za które dostaje się wynagrodzenie, oczywiście spolszczone i nie tylko górnik/drwal/budowniczy. :)

Oczywiście serwer posiada kopalnie i tartak, który po jakimś czasie się odnawia.

Będąc z Wami szczery serwer nie jest jakiś profesjonalny, jest stworzony tylko abyście sobie pograli z przyjemnością i będę starał się ciągle go ulepszać.

Reklama też nie zachwyca, ale nie chce Was oszukiwać, ani wykorzystać, dlatego opisałem wszystko w skrócie i serdecznie zapraszam do zagrania. :)

cZuraFL.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...