Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z Akademickim OTS?

Onjon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sam temat mówi chciałem spytać co się stało z Akademickim otsem? Nie mogę go nigdzie znaleźć pewnie już nie chodzi ale dlaczego? Chętnie bym sobie pograł na starym dobrym akademiku. Może jeszcze go odpalą? Ktoś coś wie? Byłbym wdzięczny za info.

Opublikowano

Raczej powinieneś sie pytać twórców. OTS ze starszym protokołem w tych czasach nie przetrwa, lub zyje na tym co zarobił xlat wstecz Ew kilku graczy. Teraz tylko najnowsze mapy własne bądź oryginalne i 10.90+

Opublikowano

Servery typu sculland zawsze ze startem miały po 100 graczy i utrzymywały się długo 7.92 jest nieśmiertelne z dobrym klimatem. Tam była masowa rzeźnia :D  jest wielu ludzi którzy wolą old Tibie poniżej 8.00

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ4EVOAHah8

https://www.youtube.com/watch?v=aBWbeBValPg

Rok temu było takie samo oro pod depo :p

100 graczy? To chyba nie jest hit, spójrz rok temu w Tibii mozna było zauważyć 30tys online, teraz da wakacje i jest 18/20 max

Pytanie jest o stary serwer, to prawda moze wpadnie te 100 graczy, pogra dwa tyg - góra miesiąc.

Teraz juz takie serwery nie maja przyszłości

Opublikowano

Jak sam temat mówi chciałem spytać co się stało z Akademickim otsem? Nie mogę go nigdzie znaleźć pewnie już nie chodzi ale dlaczego? Chętnie bym sobie pograł na starym dobrym akademiku. Może jeszcze go odpalą? Ktoś coś wie? Byłbym wdzięczny za info.

ots76.com

Ciamcia Ramcia Style

:((  B)  :gaaay:  :sex:  :aaa:  :ass:

997 ten numer to kłopoty gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident 

dziewczyno rozłóż nogi, bardzo lubie pierogi~tiger bonzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...