Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy włączę CS mam 15 FPS

IBOX:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,gdy włącze komputer potem przeglądarkę itp. ścina mi cała przeglądarka faccebook yt itd.

Gdy włącze cs mam 15 fps.Po zrestartowaniu kompa wszystko działa czym jest to spowodowane przecież programy wszystkie te same włączam.

Opublikowano

Skanowales komputer? Moze jakiś wirus? Wyczyść rejestr, zrób "porządki" w komputerze bo czasami to jest przyczyną takich ścin.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Możliwe, że masz jakieś błędy w komputerze/laptopie. Pobierz program regclean pro. Wyczyści ci komputer z błędów.

A jeśli jakiś wirus to skanuj komputer, program antywirusowy masz na pewno.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Możliwe, że masz jakieś błędy w komputerze/laptopie. Pobierz program regclean pro. Wyczyści ci komputer z błędów.

A jeśli jakiś wirus to skanuj komputer, program antywirusowy masz na pewno.

Mam ochotę Ciebie wyjaśnić bo polecasz gówno zwane regclean pro. Już chyba wolę dostać raka niż tym czyścić rejestr :v

Pobierz malware bytes i przeskanuj komputer, jak się zacina nawet przeglądarka to czas to zrobić. Potem pousuwaj niepotrzebne pliki, czyli takie które raz użyłeś a ci się nie przydadzą.

Opublikowano

Dobrze, wiec tak.. Pokaz nam procesy wszystkich uzytkowników z segregowaniem "Uzycie CPU".. Najprawdopodobniej masz svchost.exe które pożera Ci sporo. Ewentualnie jezeli to nie uzycie cpu, sprawdz opcje druga obok czyli "Pamiec"

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...