Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z permisjami

misiuq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem na własnym serwerze skyblock tzn chodzi o to że gdy wejdę na wyspę i np próbuje coś zniszczyć (jako Gracz) to wyskakuje "you are not permitted to interact with Grass." tak samo jest jak próbuje kupić coś w sklepie przez kliknięcie w tabliczkę ktoś wie jaka to permisja będzie ?

Opublikowano

To raczej nie permissia a plugin to wygląda mi na Essentials - Protect albo Essentials  - AntiBuild ;) sprawdź w folderze plugins czy nie masz tych dwóch owych pluginów wgranych ewentualnie czy któregokolwiek z nich ;) 

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Najlepiej usuń Essentials AntiBuild ;) Z tego co mi wiadomo Essentials Protect

zabezpiecza drzwi, skrzynie, dispensery dla graczy którzy nie mają do tego

permissi. ;)

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

@poprzednicy !!!!

Te pluginy nie przydadzą się do niczego ;) ES- Protect nie ma nic wspólnego z zabezpieczaniem skrzynek czy dispenserów ;) Oba pluginy oddziałują na świat ale tylko po to aby go nie niszczyć ;) Już samo ES- AntiBuild daje niemożliwość budowania ;) Co do zabezpieczenia terenu to przecież może użyć WorldGuarda ;) jeden i ten sam plugin co te dwa razem wzięte ;) a problemów jako takich przy nim nie ma ;) 

@1361622928-U485574.pngautor

polecam usunąć te pluginy ;) nie są ci potrzebne ;) 

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Miałem ten sam problem, Essentials antibuild wywaliłem na starcie, pogrzebałem coś w głównym configu i ustało, nie pamiętam dokładnie ale to było coś z Hashtagami przy tabliczkach itd. Potem i tak protect wywaliłem bo z innymi pluginami mi kolidował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...