Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o podanie plugiu

margamis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie a więc czy ktoś podałby mi plugin na czat z takimi komendami: chat on - został włączony przez i nick gracza, chat off - został wyłączony przez i nick gracza, chat cc - wyczyść czat, i na zablokowanie czatu na jakiś czas i możliwość zmutowania gracza czyli że nie będzie mógł pisać przez jakiś czas na czacie i do tego cenzura slow down.

Proszę was podajcie mi też plugin na anty logout podczas pvp  oraz plugin na cobblex tylko cobblex chcę żeby się tworzyło tak jak się ma 9 staków cobblestone to się wpisuje komendę /cx i tworzy się 1 cobblex jeszcze podajcie plugin na otchłań że jak się padnie to wszystkie itemy lecą do otchłani.

plugin podajcie na magiczną skrzynkę a magiczna skrzynka to skrzynki z csgo  tyko żeby otworzyć klucz trzeba go kupić na stronie serwera albo dostać od właściciela i  ta magiczna skrzynka to taka ma się nazywać i  ma losować jak ze skrzynek w cs:go.

A do tego podajcie plugin na logblock tylko że założyciel gildii może używać tego logbloka i może sprawdzić kto z gildii zabrał coś ze skrzynki gracza o której godzinie  w jaki dzień i co zabrał ze skrzynki i na CraftTrack i crafttracka można zdobyć kilofie z crafttrack i miecz z crafttrack  i jak się ma ten miecz to pokazuje ile graczy zabiliśmy  ile potworów  ile mieliśmy zgonów a na kilofie ile wykopaliśmy obsydianu i cobblestone  i ile zdobyliśmy expa.

Podajcie plugin na rzucane tnt  a do stworzenia tego potrzeba 9 staków tnt po 64 i wkładamy do  craftingu i dostajemy 1 rzucane tnt i jak postawimy rzucane tnt to ono samo się podpala.

Proszę o podanie tych pluginów oraz mogę podać skype i dziękuję za pomoc

Opublikowano

Skrzynie itemcase otchłań autorska chyba chat kondziutv chat polecam do PvP AntiLogout do cobbllex nwm

Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka

Rzucane TNT tez nwm

Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka

76561198081948961.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...